Something great is on the way




Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva om idag, mer än att jag precis har haft ett av mitt livs värsta veckor. Jag tänker inte heller gå in på vad som har hänt, men ... Det har inte varit roligt i alla fall. Nu håller vi på att städa hela huset inför min student, så jag borde gå och hjälpa till.

Ville bara säga att jag inte är död, typ.

Idag fyller jag 18 år!



Jag, min pappa och lillasyster på bilden för ... Några år sedan. Haha, jag har typ feber och magsjuka och grejer. Bra jobbat på födelsedagen! Idag ska jag antagligen inte göra någonting. Kanske räkna lite matte och grejer. Men annars ingenting.

Vad ska ni göra idag?

Varför är jag inte miljonär?


Jag är så fruktansvärt sugen på att köpa kläder så jag blir helt tokig. Dessvärre så har jag ungefär 16 kronor på kortet och det räcker ju inte särskilt långt. Godbitarna här ovan kan ni hitta på nelly.com och bianco.com.

Inatt så nanade jag hos Michan (Sara var också med), och det var supermysigt. Vi sjöng singstar, och pratade om ingenting i flera timmar, haha. Dessutom så hade hon världens sötaste kanin, som heter Elvis. Han är min favoritkanin nu! Hur snäll och gullig som helst. Åh, jag vill så gärna ha ett djur. Helst en hund. (Nu har jag ju bara en kattunge som bor hos min pojkvän, men det är väl inte fy skam det heller, ioförsig) Men det är ingen som vill skänka bort några tusenlappar?

Vad har alla gjort i helgen?

And I'll be your princess.





Hej allihopa. Förlåt att det är lite dålig uppdatering, men jag har så mycket annat att tänka på, så jag hinner inte blogga hela tiden. Här är några bilder som togs idag, på mig. Mamma och Jessica har tagit bilder, och jag har redigerat. Vad tycker ni?

090521



Såhär blev jag i håret efter färgmodell-grejen, som Nemo bjöd med mig på. Tusen tack sweetie<3 (Innan så var mitt hår blondt-brunt-orange-something) Så nu ser jag helt fierce ut! Funderar bara på hur snyggt det kommer att se ut sedan när färgen har vuxit ut en bit, eh. Funderar på att langa mörkbrunt med blonda slingor då. Men i alla fall, vad tycker ni? Jag tycker att det är en klar förbättring jämfört med innan.

Idag så har jag nästan bara jobbat med min hemsida, som jag antagligen kommer att lägga upp om några veckor. Så glöm inte bort att titta in då och då, det skulle ju vara synd att missa det, eller hur? Min första hemsida, ah. Jag vet inte hur många timmar som gick åt till att fixa bilder och koder och allting, men snyggt blir det i alla fall. (Tänk om den inte fungerar sen, då dör jag!)

Igår så övningskörde jag hem från Göteborg också, ville mest säga det för att jag är så stolt över mig själv haha. Har inte kört på motorväg osv förut. Ska satsa på att ta mitt körkort i sommar!

Och jag kan inte förstå att jag fyller 18 på onsdag, hjälp. Är det normalt att ha åldersångest när man är 17 och ungefär 359 dagar? I don't think so, men det känns som att tiden går så förfärligt fort nu, helt plötsligt. Hjälp!

Nu ska jag återgå till mina facebook spel, ha en trevlig kväll!

Ska snart åka in till Göteborg.

Och gissa vad jag ska göra där? Jag ska vara färgmodell hos Infinum. Ganska spännande faktiskt, jag hoppas att jag blir fin i håret! Lägger säkert upp en bild sen, eller imorgon om det blir sent.

Hoppas att ni också får en bra dag!

Choklad Cupcakes!



Jag fick lite sådär akut baksug idag, så jag tog mig själv i kragen och bakade några cupcakes. Har inte orkat äta några än, dock. (Antagligen på grund av allt smet-ätande, jag kan aldrig vänta tills det är färdigt)

Och så ville jag passa på att tacka för alla kommentarer och nya människor som har tittat in på min blogg. Tusen tack!

Vad har ni gjort/ska ni göra idag?

Foki.

Jag har målat av Foki. Ni borde verkligen kolla hennes blogg, hur söt som helst.



Här är några av mina bilder. Kommentera gärna!



Ett litet utplock av vad jag har målat på den senaste tiden. Hoppas att ni gillar dem!
Kopiera inte mina bilder utan att fråga först.

Everything you say

Jag är så trött idag, igen. Jag orkar inte. Orkar ingenting och jag bara förstör allt, till ingen nytta. Jag måste rycka upp mig. Skitliv.

And I can't wait, to see you again




Såhär kommer jag antagligen att se ut på studenten, säkert med leggings också. Jag är så stressad så det är inte klokt. Har i alla fall haft världens mysigaste helg ute på landet med Malin. Shoppade ett linne, en tröja och en tjocktröja + ett par ballerina skor. Shopping får mig nästan alltid på bättre humör!

Trodde att jag skulle ha prov idag, men det var tydligen flyttat tills nästa vecka. Suck. Mer tid att öva i alla fall, och det är väl alltid bra. Jag och Jessica lånade massor med filmer av Carro, (som jag förövrigt antagligen ska köpa klänningen av) så vi ska nog kolla på en av dem snart.

Hejdå så länge!

RSS 2.0