Nervös

Nu ska jag strax dra till skolan för att göra tentan. Jag är så nervös, tror inte alls att det här kommer att gå bra. Tur att man får göra omtenta hur många gånger som helst...


Önska mig lycka till? Jag behöver det verkligen.

Acid rain







Min syster var ju här för några veckor sedan, och här är några bilder som hon tog på mig. Copyright Jessica Tell.

Wish me luck

Dålig uppdatering på grund av plugg, har tenta imorgon. Wish me luck!

God morgon!

Hade tänkt att jag skulle tvätta och plugga idag. Är det någon annan som har koll på att det blev vintertid i natt? Jag hade missat det totalt haha, så när jag gick ned till tvättstugan så sa kvinnan som höll på och tvättade där att jag var en timme för tidig, och jag bara 'Eh, what?'.

Så ska tillbaka om typ 20 minuter! Jag håller på att bli sjuk igen också, jag menar, seriöst? Jag har varit sjuk tillräckligt för den här hösten nu...



Jag surfade runt och kollade på barnleksaker förra veckan, är inte den här sushi-leksaken typ hur gullig som helst? Typ det första jag ska köpa till mina barn. Har glömt bort vad webbsidan hette, smart som jag är.

Gissa bloggerskan? ;)

By me, Rebecka Tell.

Jag hade tråkigt, och blev plötsligt jätteinspirerad. Ser ni vem det är? ;)

Lägenheten...

Jag vet inte hur många av er som har sett bilder på min lägenhet, så tänkte därför lägga upp några:


Börjar med bilder på köket (paret som bodde här innan mig störde sig tydligen på skjut-dörrarna på skåpen, så de tog bort dem och hängde upp tyg istället):



Sovrum/vardagsrum (åt andra hållet är det tre stora fönster, men det blir så mycket motljus om man fotar åt det hållet, de här bilderna är dessutom tagna med min dator, så... Det blir nog bättre om jag tar med min systemis, om jag orkar)


Jag behöver verkligen tavlor... Ska fixa det, när jag orkar. Toaletten och hallen slipper ni se! Jag vill köpa en större säng också, och kanske fixa någonting som delar av rummet lite grann. Men ja, jag får väl fixa det när jag har tid och pengar.

Nu såg jag precis att alla bilderna är tagna spegelvända, men jag orkar inte ändra på det haha.

Händer det någonting kul i helgen?

Jag är helt slut

Hade en jättejobbig natt, av flera olika anledningar. Somnade vid fyra, och har precis vaknat. Har bäddat ned mig i soffan med täcke och kuddar. Har tänkt spendera resten av min dag här.

Ska kanske spela lite WoW, om jag orkar, men det är ganska tveksamt.

Vad brukar ni göra när ni är deppiga? Några tips på saker som kan göra mig gladare?

Höstmys




Jag vet inte om jag har visat den här bilden i bloggen innan, men... Ja, nu lägget jag upp den igen i sånna fall. Jag gjorde den för någon månad sedan, precis i början av hösten. Jag älskar verkligen hösten, så himla mysigt. Hoppas att det kommer snö snart! Måste köpa mer stearinljus.

Nu ska jag ligga i soffan hela kvällen och kolla på The Hills. <3

Trött

Alltså, jag är så sjuuuuuuukt trött idag, det är inte klokt. Igår när Jessie hade dragit gick jag hem och dog i soffan, sedan gick jag till skolan, efter det tog jag ett lååååååångt bad med tända ljus, och sedan åt jag en väldigt glamourös middag (... Snabbmakaroner och Denniskorvar). Nu ska jag dra mig upp ur sängen och fixa iordning mig inför skolan, så vi hörs senare!

Ha en bra dag!

Goodmorning starshine, the earth says hello.

Har precis lämnat av Jessica vid Stockholm Central, det är jättetomt här hemma. Det känns skönt att veta att hon kommer tillbaka i November för att se Paramore!

Här är några bilder på oss när vi var i Japan:



Jag älskar dig, världens bästa lillasyster <3

Jag blir tokig

Vad gör man klockan 1 på natten när man inte kan sova? Jag läser tydligen bloggar och kollar på tv. Men varför egentligen? Jag är ju trött.

Någon som har en rolig och intressant blogg att tipsa mig om?


----------------------------

Vad tycker ni om min nya header föresten? Bilderna har min lillayster Jessica tagit.

You make breaking hearts look so easy




Anberlin är mitt absoluta favoritband, och min kompis Michael (who is absolutely awesome) köpte tröjor till mig och min lillasyster. Någon annan som gillar Anberlin?

Första Anberlin låten som jag hörde, för 4 år sedan. Klicka här!

Hej

Hej allihopa! Hur är läget? Jag är helt slut, och jag kan för allt i världen inte förstå varför. Men det är helt okej ändå. Sitter framför tvn och kollar på 'Vem kan slå Filip och Fredrik'. Haha... Ja.

Jessica åker hem imorgon, och då kommer jag att bli helt ensam. Men jag har en himla massa inspiration just nu, så jag kommer antagligen använda mina ensamma dagar till att utveckla mina skills i Illustrator. (Tänkte göra en ny header till bloggen också, kanske även fixa ny bakgrundsfärg, fast vi får se. Jag gillar grått)

Ska som sagt lägga ut massa bilder från våra photoshoots.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Jag ville skriva massor, men jag tappade det på vägen. Vi hörs i veckan!

Puss och kram

I'm still alive

Tänkte bara säga att jag lever.

Nu ska jag och Jessica dra till stan och shoppa present till vår kusin Malte, som har födelsedagskalas imorgon.
Vad köper man till en kille som är runt 4 år?

Det kommer snart att komma lite nya bilder här, och jag måste bara be om ursäkt över min dåliga uppdatering. Alltså, det har varit extremt mycket nu de senaste veckorna, och när man har trott att allt ska lugna ned sig så händer någonting nytt. Men jag ska snart fixa det!

Hejdå så länge

This is what, we call a tragedy.




Jessica är här under sin praktik, och fotograferar bilder till sin portfolio. Den här bilden tog hon idag, jag har redigerat.

The sun will come out, tomorrow

IIIiiiiih, min Jessica kommer hit imorgon. Sitter och kollar på MTV right now, en kille ska bli transformed till en Ninja på Made. Haha, made är så roligt. Och det är typ alltid töntar som ska bli Promqueens.

Ikväll så ska jag försöka städa lite, det är så lätt att man glömmer sånt när jag inte har någon som tjatar på mig. Får piska mig själv istället. Idag så missade jag en timme av föreläsningen också, för jag är tydligen blind. Men jag hade tur, för Kristina åkte samma tåg som mig på vägen hem, så jag fick en snabbgenomgång på vad jag missade.

ÅÅåååh, jag kan inte fatta att Jessi kommer hit.

Nej, nu ska jag göra någonting vettigt. Puss och kram!

Ops I did it again?




Jag 'råkade' färga håret igen. Eh. Ja. Jag är jättenöjd med resultatet i alla fall, blondt är inte riktigt min grej längre, tror jag. Ska snart iväg till skolan.

Det är höst ute, hur mysigt är inte det? På tal om det så behöver jag höstskor... Hm.

RSS 2.0