Vinna?Är med i Emelies tävling, där man kan vinna en minilaptop. Snällasnällasnälla låt mig vinna, det skulle underlätta så fruktansvärt mycket!

Brand New Eyes

Sooooo, jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev i mitt förra inlägg. Bra uppdatering, right? ... Not. Jag behöver fixa nya bilder till min header på bloggen, jag har ju inte orange hår längre, haha. Ska till och med färga det brunt nu i veckan, om jag orkar och får tid.

Paramores album är jättebra. Jag är kär.

Åh det har hänt så mycket på bara några timmar, jag är helt uppe i varv fortfarande, även om jag börjar lugna ned mig nu. Men jag tänker inte berätta någonting än, om det inte skulle bli som jag har tänkt mig. Dessutom så slipper jag ha så höga förväntningar, haha.

Men förlåt, förlåt och återigen förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera. Jag ska försöka bättra mig, jag ska verkligen det.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Uppdatering: Rebecka is alive

Well, it's been a while. Men nu är jag tillbaka, till slut. Under tiden som jag har varit borta så har jag hunnit med en himla massa saker. Först och främst så har jag jobbat, 3 veckor på Ritma i Arninge. Jag kan inte påstå att det är min typ av jobb överhuvudtaget och det var faktiskt ganska jobbigt att vara där. Men pengarna var värda varenda minut.

De pengar jag tjänade där gjorde det möjligt för mig att köpa en bärbar dator (Macbook Pro + en iPod touch). Så jag är hur glad som helst. Sedan så har jag flyttat in i en lägenhet i Upplands Väsby. En liten etta nära centrum. Så tack vare det så är ytterligare ett av mina många problem lösta.

Min utbildning har börjat, Datorspelsutveckling på Stockholms Universitet. Och det känns inte som att jag hade kunnat välja mer rätt. Det är hur roligt som helst, och vi har redan börjat göra datorspel i 2D. Min första läxa var att spela ett datorspel haha. Men det känns verkligen jättebra.

Ska försöka uppdatera lite oftare nu igen, men det är mycket med allting som pågår, så vi får se hur det går.

Men puss & kram så länge!
RSS 2.0