Hår.



Gick igenom min Photobooth-mapp. Hittade en del gamla och även lite nyare bilder. Tänkte att jag skulle share-a. How do you like me better, mörkt eller ljust hår?


Need before greed.



Behövde skor, byxor och solglasögon. Så jag köpte skor, byxor och solglasögon.



When the top of the world, falls on you.



Ska äta sushi med min boyfriend nu. Om nom nom. Hoppas att jag kan svälja saker idag, har inte vågat testa än.



Woop woop.








Här kommer finally lite halvdåliga bilder på en lite lagom stökig lägenhet. Men jag orkade inte städa mer faktiskt. Enda jag har gjort i flera dagar. Hoppas att ni ser ungefär hur det ser ut i alla fall!

Ska till vårdcentralen igen imorgon, taggggaaaaaa. Inte.




Osv.



Ibland så undrar jag om jag ändå inte har världens sämsta humor. Fast jag har så roligt hela tiden. Har alldeles för lätt för att skratta. Men det är nog bra. Tror jag.




<3



Var taggad i den här bilden på facebook när jag öppnade datorn imorse. It kinda made my day.
By: Anah Bananah.




Impossible.



Det här åt jag tidigare idag.


So small.



Känner mig helt förstörd idag. (Bilden är från igår)


Idag har jag ångest över:
  • Inflyttningsfesten som Thomas vill att vi ska ha.
  • Jobbet.
  • Pengar.
  • Att inte plugga.
  • Allt annat bajs.
Cheer me up, plx?




I am caught in this game.



Jag byter profilbild på facebook typ en gång i veckan. Okej, kanske inte, men helt crazy-ofta är det i alla fall.



Until my heart stops beating.



Det är så skönt att sminka sig ordentligt när man har varit sjuk och trött länge. Gick på bio med Thomiz. Vi såg Eclipse, finally.


Diamonds.



Såhär ser jag ut när jag är osminkad och trött på morgonen. Idag ska jag och Thomas hämta typ… De sista grejerna från min gamla lägenhet. Och sedan ikväll typ kanske gå på bio.



Bwaha.



Leverpasteeeeej. Tyckte att det var roligt att de såg ut som två gubbar också. Eheheh. He.



Shopping.




Ska blondera håret igen typ i övermorgon eller någonting (eftersom att jag jobbar imorgon). Köpte även ny parfym och två halsband på New Yorker. Lalala.




Om nom nom frukt.



Ligger hemma i soffan och kollar på överdrivet mycket filmer och tycker synd om mig själv. Igår såg jag bland annat på Sex and the City 2, Igor, Tarzan och någon som jag redan har glömt bort. Har också pratat med mamma och Jessica på skype. (Missssss yoouuuuu guuuuyz)

Har stört mycket hosta, ögoninflammation och ont i halsen. Fml. Jävla penicillin att inte hjälpa typ. Nu kollar jag på Grind och önskar att jag kunde åka skateboard.



Självporträtt?



När jag hade en stund över på jobbet för några dagar sedan så kladdade jag ned ett snabbt självporträtt i mitt lilla block. Ritade om den i Illustrator idag.

What do you think?



Bleeeeh.

Måste langa ny header snart! Jag är ju inte brunhårig längre! Funderar på att färga håret i någon japansk-inspirerad färg, och klippa lite mera lugg snart. Fast rött är så himla snyggt också. Jag kommer ändå aldrig att nöja mig med mig naturliga hårfärg, och jag kommer nog aldrig att kunna behålla en hårfärg mer än några månader, haha. Och varför måste jag göra det egentligen? Bättre att ha lite roligt och experimentera, osv, sedan får folk tycka vad de vill! Så länge jag trivs så är det ju bra, eller hur?

Börjar få ont i halsen igen, och det suger enormt mycket. Apa.

Nu ska jag somna till det dova ljudet av Starcraft 2. (Ze boyfriend sitter i vardagsrummet och spelar) Nu pratar han med sig själv också. Haha.



3…2…1.




Det här är vad jag har ätit de två senaste dagarna. (+ Kebab och sallad och grejer på resturangen) Har ätit kebab typ fyra gånger i mitt liv, och två av de gångerna var igår.

  • Är fortfarande irriterad efter att en barnfamilj som åt massa grejer inte lämnade dricks, trots awesome service. Inte ens några kronor. Snålt, faktiskt. Men jaja, fick ändå en hel del i dricks efter kvällen, så jag är ändå nöjd. Tänk på det när ni går på resturang! En femma hit eller dit är typ inte så mycket faktiskt. Men det blir jättemycket för oss servitriser i längden! (Vad weird, jag är varken arbetslös eller studerande, jag är bara servitris. Hm, ovant.)

Nu ska jag dricka cola och spela wow med min awesome pojkvän, sedan ska vi nana och åka hem till hans föräldrar imorgon och tvätta. Can't wait. Fan, det var någonting mer jag skulle skriva. Kommer inte ihåg. Ajuste, bilder på lägenheten kommer snart! Jag ska bara bli not-so-lazy… Typ. Det får räcka med uppdatering för idag. Puss och kram mina trogna 10~ läsare! Haha.



Helt crazy.



Var hemma hos Helena (min moster) och träffade nästan alla kusiner. Speciellt roligt var det att träffa kusinerna från Japan. Älskar hur mycket saker som händer i bilden, haha.





Let me find you.



Var helt amazed att man kunde surfa på mitt Wii. Så var tvungen att ta en bild. Ah-mah-zing! Borde diska, men är så mätt att jag inte orkar resa mig från soffan, blir kanske lite Wow istället…





Waiting for this moment to arrive.




Idag åt jag pasta till lunch. Med bacon och någon pastasås. Var godare än vad det såg ut.



Köttbullz.





Majoriteten av den senaste månadens bilder är MAT. Så, får väl ladda upp lite mat-bilder. Glömde ta bild på pizzan jag lagade igår though. Men den var gooooeeed.






Pray Tell.




Världens bästa band. Anberlin.




Vampires Suck.

Jag har så sjukt mycket bilder jag skulle behöva ladda upp. Men jag har så mycket att göra med lägenheten, så jag orkar faktiskt inte. De kommer när de kommer.

Såg på Vampires Suck igår. Helt stört rolig film. Rekommenderas!


I don't think I'll make it.



  • Såg Anberlin igår. Ah-mah-zing. Bilder kommer sen.
  • Ska börja jobba igen imorgon, ska bli fett skönt efter att ha suttit stilla i… alldeles för länge.
  • Thomas testar betan till nya Wow, and it looks awesome.
Hade inte så mycket mer att säga egentligen. Lateeeerrrrrrr.


You've got to understand it's a hard life.



Ska fira Thomas mamma som fyller år idag (grattis!). Vill egentligen bara ligga hemma och kolla på tv, mår helt cp-dåligt fortfarande. Men tänk vad lite smink och en dusch kan göra…




Gleeeeeee.

Var på vårdcentralen i … förrgår? Fick penicillin och ska förhoppningsvis bli bättre snart. Mår s-k-i-t. Seriöst, så jävla värdelöst. Orkar inte göra någonting, flåsar som en jävla idiot av att gå i trappor eller bara några meter. Allting blir svart så fort jag reser mig upp. Snorar och slemmar något otroligt. Hur lång tid ska det ta innan man blir frisk egentligen? Fml.

Hoppas att ni mår bra i alla fall, tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten snart. När jag orkar sitta vid datorn lite längre. Puss och kram så länge.







Bleh.

Förlåt för fruktansvärt dålig uppdatering på sista tiden. Jag har mått skitdåligt, och varit jättestressad. Men nästa vecka borde det bli bättre!

Bara så att ni inte tror att jag är helt borta, för det är jag inte.




Dör.



JAG SKA SE ESCAPE THE FATE, BULLET FOR MY VALENTINE, FUNERAL FOR A FRIEND OCH ANBERLIN. OMGOMGOMGOMG.

Det behövdes caps för det där.
Helt. Fucking. Sick.

Jag vet inte ens vad jag ska säga.

Aaaaaanyway; Jag och Thomas har målat hela dagen idag, jobbigt och svettigt, men totally worth it. Vem vill ha kräk-gul-orangea väggar? Inte jag i alla fall. Ska bli vitt i alla rum, lätt att inreda också. Och fint. Har inte så mycket mer att säga. Pussssss.



RSS 2.0