Skooooor!



HIHIHIHI var på IKEA idag och köpte en jättefin bokhylla att ha skor i. Så nu har mina finisar någonstans att vara. Som inte är i en hög uppe på min garderob. Visst blev det bra?

Thomas satte ihop allting, thankyouthankyouthankyou för det. <3

Nu är det BioShock 2 tajm. Tror jag minsann.




Ny header!



Kände att det äntligen var dags att göra en ny header… Så jag gjorde det. Borde ha gjort det för längesedan egentligen. Men men. Vad tycker ni? Jag tröttnade lite på slutet haha, så den blev väl egentligen inte så bra som jag ville. Men good enough i alla fall!




Skisssss.



Jag älskar att skissa. Och jag älskar min nya BioShock 2 artbook. Den är så fruktansvärt inspirerande att det är typ… Helt insane bara. Här är en teckning som jag skissade alldeles nyss. Tog kanske en och en halv timme. Måste säga att jag faktiskt blev ganska nöjd. Mest för att jag inte brukar rita saker i den stilen vanligtvis. Jag gör för det mesta teckningar som ser… Jättetecknade ut. Så ja, go me. Det är bra att öva haha.

Nu tänker jag nog gå och lägga mig, och hoppas att jag inte vaknar efter tolv imorgon. Det är så dumt att vända på dygnet…




<3



Världens finaste <3




Pics.





Bild 1: Den supergoda maten jag lagade till mig och Thomiz idag. Skaldjurs… sås? med vitt vin och pasta.

Bild 2: Hittade äntligen, efter att ha letat i flera år BILLIGA Superman-tshirts. 99:- Styck. New Yorker är bäst. Alltid.

Bild 3: Ramade in mina fiiiiina BioShock-posters med fina vintage-ramar (från Clas Ohlson HAHA.) Så nu är allt som det ska vara. Ska bara få Thomas att borra hål i väggen så att vi kan sätta upp dem…






Såhär ser jag ut just nu. Vi hörs imorgon!



Kartboken var höger!

 

Kollade på en sida med BioShock t-shirtar idag. Älskar direktöversatta texter HAHA.

 


BigSister.



Det här håller jag på att illustrera just nu… Det går långsamt men framåt, haha. Nu ska jag spela lite istället. Har suttit klistrad framför illustrator i 2 timmar.




Omg! Omg! Om… g!






Alltså, jag har nog aldrig varit så glad över några julklappar förut. Tack världens bästa Thomas. Och tack Irene för de jättefina pinnarna och halsbanden!

Och så fick jag andra fina grejer också, såklart, men det blev inga bra bilder på dem dessvärre. Men tack allihopa <3




Xmaaaaas… Snart.



God jul och gott nytt år osv! Här är mitt julkort för i år! (Som jag hade tänkt skicka via post, men eftersom att jag är latast i hela världen så blev det ingenting av det.)





Beckiz.



Såhär snygg ser jag ut idag, TROTS att mina halsmandlar är stora som tennisbollar. Just saying vad lite smink kan göra alltså. Nu drar jag snart hem till Thomas föräldrar och firar jul, så vi hörs väl imorgon kväll eller i övermorgon… Kanske? Om ni har tur.




Goewdiz.



Jag ska aldrig mer sluta äta godis. Never ever again alltså. Köpte fina nya tuschpennor att illustrera med när jag och Thomas shoppade julklappar i lördags. Happppppyyyyyy.





Promenix och fix.






Gick till centrum och fixade ett par julklappar till. Sedan så gick jag hem och slog in… Det mesta. Thomas får göra resten när han kommer hem. Haha.





ZombehJessi.



Ritade Jessica som en zombie, eftersom att hon tjatade så förjävligt… HAHA, nej. Men hon har velat att jag skulle göra det jättelänge, så jag kände att det var dags nu. Och det blev ju en ganska gullig bild, right?




21 december 2010.




Av någon anledning så hamnar ALLA mina kläder i en hög på golvet efter att jag har använt dem. Kan någon förklara det för mig? Just nu är det städat… Men det kommer snart att se ut sådär igen.

Den understa bilden är från World Of Warcraft. tänkte bara visa hur fint det kan vara ibland.

Jag har avslutat mitt chips och godis förbud. (HAPPYFACE!!!!!!)

Oooooch jag kommer att arbeta heltid på dagis, efter att jag kommer hem från intensivkursen i Säffle. Hur awesome? Jag ska bli en rich bitch nu, hade jag tänkt.

Och det var enough uppdatering för idag tror jag.





Soooova



Nu väntar det här på mig. And it's going to be goeeeeeed. Sleep tight allihopa.





Åkaaaa bååååt.








Det här är väl min dag i bilder. Enjoy. Jag höll på att kräkas typ hela vägen. Jävla åksjuka. Att åka båt är helt enkelt inte min grej, men det var trevligt ändå!





Julbord.



Såhär ser jag ut idag, nu drar jag och Thomas och Mimmi och Max på julbord på en båt. Hejdå.





Run away.



Jag och Thomiz shoppade julklappar hela dagen idag.
Råkade klippa lugg också.
Och så klippte jag Thomas hår. För han har klagat på att det är för långt för länge.
Vi köpte världens godaste saft: Fun Light, Peach Passion. Helt awesome. Kommer aldrig att dricka någonting annat nu.

Osammanhängande inlägg. Orkar inte bry mig riktigt… Tänkte kolla på How I Met Your Mother nu. Puss hejdå.



Want. So bad.



Okej, ärligt. Varför är jag inte rik? Liksom… Seriously rik?




Bexykexy.



Är helt slut efter den här veckan. Holy crap. Har haft feber och varit förkyld i snart 2-3 veckor liksom. Vilar upp mig på helgerna och kör fullt ut på veckodagarna. Förlåt om jag är tråkig och osocial och allt det där, men jag tar verkligen mitt jobb seriöst.

Funderar på att klippa lugg idag eller imorgon. Får se när jag orkar. Vill ha riktigt japan-söt-lugg. Hihi. Får se hur det blir. Ska färga om håret snart, börjar bli dags nu. Ska klippa det lite kortare också, så att jag blir av med det mesta slitna. Hm. Ska försöka fixa innan jul så att jag blir lite jul-fin i alla fall.

Thomas är på bio idag, men jag bestämde mig för att stanna hemma, eftersom att jag inte mår bra… Funderar på om jag ska levla ifrån honom på Wow… Eller nej. Det är elakt… Kanske. Jag har faktiskt världens finaste pojkvän.



Woop.





Ja. Det är väl det enda som har hänt på senaste tiden. Hur mår ni?



Bleh.



Känner mig bleh-ig. Haha. Skitliv. Imorgon ska barnen ha lucia-firande. Det kommer att bli urgulligt.




Shopppping.



Vi shoppade idag… HIHIHIHIHIHIHI. Blev faktiskt inte så dyrt som det ser ut. Det som var dyrast var alla riskakor jag köpte på Japanska Torget och Sun Ai. HAHA. Så sjukt himla goda är de.





Bexy.



En bild på mig påväg in till stan. Hittade hur mycket saker som helst, varav två julklappar till Thomiz, hihi!





Japan-loppiiiiissssss.



Nu ska jag och Thomiz på Japan-loppis. Pusssssss.





Urk.




Mår något stört himla illa nu alltså. Ska aldrig mer baka. Gjorde världens godaste kladdkaka. Har inte ätit upp ALLT i alla fall.

Jag ÄLSKAR när diskbänken ser ut som på bilden. Typ bästa känslan i världen. Fett nöjd är jag.



Sallad.




Är tydligen tillbaka i Rebecka's Matblogg-köret. Aja, här är en god sallad vi åt till middag.




Hambugah.




Såhär god och awesome middag åt vi idag. Sedan höll vi på att elda upp lägenheten… Eller… Jag höll på. Men det gick bra.





Na na naaaaa






Bild 1: Från min Hello Kitty-kalender jag fick av Thomiz. Jättesöta små Hello Kitty leksaker everyday.

Bild 2: Köpte en wedding-veil på Ebay för typ 2 månader sedan. IDAG kom den fram. Trodde att de hade lurat mig på  mina pengar, men fel hade jag. Och det var bra. För nu kan jag ha min awesome photoshoot när jag orkar.

Bild 3: Köpte jättefina band på Ebay för att göra rosetter. N ska jag bara… Orka createa dem också. Hihi.

Jag är hungrig.



Chetreo, again.



Har illustrerat Ep-omslag-grejs till Chetreo. Gjorde den först med rosa bakgrund, men han ville hellre ha lila. Jag tycker att båda två är fina, men rosa ligger mig lite närmare om hjärtat eftersom att det är min favoritfärg. Hihi.

Vilken tycker ni är finast?




Tlööötttt.



Såhär ser man ut när man är trött och sjuk och dricker mjölk ur sin Japanska-pandamugg. Just saying. Nu ska jag skissa lite tror jag. Eller spela Wow. Eller ligga i soffan. Sedan ska jag ringa mitt jobb och säga att jag är tillräckligt frisk för att komma tillbaka imorgon. Woop.



Bleh.



Thomiz tog bilden på mig när vi var inne i stan i lördags och frös ihjäl.




White roses.



Det var inte alls den här bilden jag skulle lägga upp egentligen. Min hjärna slutade att fungera några sekunder där. Skickade precis den här bilden till Sara på Skype. Måste ha mixat ihop allt.

Bilden jag egentligen skulle lägga upp var på min frukost:






Captain Morgan.



This guy clearly has a captain in him, alltså, så jävla skön. Vi satt på bussen hem och såg honom. Så awesome.



Waaant.



Alltså så mycket fina grejer. http://kawaiishop.se.




Tim Burton.



Köpte precis de här två böckerna för 224:- Såg dem på SF-bokhandeln idag, och ångrade att jag inte köpte dem direkt när jag kom hem. Dessutom så fick jag dem mycket billigare såhär!

Tim Burton är en av de personer som jag inspireras mest av. Han är så fruktansvärt awesome.





MAAAAAAT



Åt resten av typ… Kina/thai/whatever-maten vi köpte igår. Var helt sjukt gott idag också. Höll på att svälta ihjäl när vi var inne i stan.






Gamla stan.











Var i stan idag med min Thomiz. Och det var så jävla svinkallt att det nästan inte ens var roligt. Hade på tok för lite kläder på mig också. Helt fruktansvärt var det. Men lyckades få lite fina bilder i alla fall, eller vad tycker ni?




Pippi.



Här får ni en snabbis-bild på hur jag ser ut idag. Hihi. Blev kallad Pippi Långstrump på dagis igår när jag hade flätor…



Hoho.



Det här åt jag till frukost precis, med ett litet glas apelsinjuice. Jag och min fina pojkvän ska strax åka in till stan och gå i butiker, ska försöka hitta ordentliga vinterskor (eller snygga vinterskor…). Just nu har jag typ… vanliga tunna skor. Så det är kanske inte jättekonstigt att jag är förlkyld hela tiden.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Hejdå så länge!




Eh.



Här är en bild som jag bara fick typ… Superinspiration till och kladdade ned på 5 minuter.

Anyway; vill be om ursäkt till alla som har försökt att nå mig den här veckan. Och veckan innan det också… Jag har varit helt off. Är fortfarande inte helt med i matchen. Delvis så har jag varit ganska förkyld (är fortfarande) och har satsat alla krafter på att orka gå till jobbet. I mean, jag somnade vid NIO i torsdags. Hur sjukt är det? Det har jag inte gjort sedan jag jet-laggade efter Japan, så bara det säger väl en del. Jag ska absolut försöka bättra mig, men jag… Vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Förlåt i alla fall.

Fick hem körkortsboken idag också, och läste faktiskt en hel del. Är ganska peppad på att ta körkort, men är inte lika peppad på att åka ifrån Thomiz i två veckor. Aja, det dör vi väl inte av… Hoppas jag. Haha. (Jag ska på intensivkurs i Säffle två veckor i januari, för er som inte vet)

Nu ska jag fortsätta skissa, eller sova, eller någonting, och försöka ta tag i mig själv lite grann.

Puss och kram, osv.



Trötttttt…

Förlåt för dålig uppdatering, tänkte berätta lite mer om veckan när jag kommer hem från jobbet. Är helt slut! Men jag är inte död i alla fall, om ni trodde det.



RSS 2.0