Monster.



Monster <3




Thomiz.



Och så har vi ju le snygg boyfriend igen. PUSS.





Vårfotografering!








Jag och Thomas gick ut och fotograferade våren lite. Min favorit av alla årstiderna. Dessvärre så har jag så mycket skoskav att jag blöder, så vi fick åka buss hem. Så går det när man köper nya skor… Tyckte att bilderna blev ganska fina i alla fall!






Arbetsprover…



Såhär såg det ut när jag höll på att fixa med mina arbetsprover. Ska lägga upp bättre bild senare, men här ser ni lite i alla fall! Hoppas verkligen att jag kommer in.




Ily babeh.



Det blev en himla massa bilder nu helt plötsligt. Men aja. Så får det bli. Ska visa upp arbetsproverna jag gjorde för en utbildning snart också. När jag orkar fixa till dem.





Om nom nom.



Dinnnnneeeeeer. Pizza om nom nom.





Le unboxing.





Vår nya lilla bebis, hihi. Familjen bara växer och växer.





Ds-spel hihi.



Mina senaste Ebay-fynd. Hihihi. 200 kronor för båda, helt nya. Har velat ha dem jättelänge!




Don't fall asleep.



I thought you said forever. Over and over.



Blomma.



En fin blomma jag hittade hos Thomas föräldrar.





Min.



Min<3




Kssskssssksss.



Tog den här fina bilden på Klara förut hemma hos Thomas föräldrar. Åt en jättegod påskmiddag där innan vi drog vidare för att träffa lite kompisar.





Myspys med mamma!



So like, jag har inte så mycket att säga. Mamma åker hem imorgon, jag är trött efter att ha jobbat hela veckan. Och jag är FORTFARANDE inte sjuk. Hur bra? Lite hosta har jag, men det struntar vi i. Har varit frisk i 3 veckor nu. WOHO! Nu ska jag chilla ihjäl mig med mamma i soffan.





Waaaa.



Typ snyggaste gitarren jag har sett på länge. Den hade varit ännu mer awesome om man bytte ut det röda mot rosa… EHEHEHE. I wish jellyfish osv. Dör lite. Vill börja spela igen, men jag tröttnar typ direkt, så det känns inte värt det. Bleh.





GRILLLLL



Årets första grillning. Jag är fortfarande mätt…





Hugo & Olivia!




Det är svårt att ta bilder på barn som rör sig med ljusets hastighet. Men fick några söta i alla fall!





Fisksoppa.



Var hos Helena och Ingvar igår och åt jättegod mat och busade med barnen. Jättemysig kväll! Kommer fler bilder sedan, om jag orkar.




BREAKING!!!



Typ bästa dagen i mitt liv sedan Feel Good Drag kom till Rock Band. Breaking är en av mina absoluta favoritlåtar. Så sjukt glad bara.




EPIC SHIRT!!!!!! … Osv.



Köpte den här epic t-shirten idag, och lite annat. GISSA VAD T-SHIRTEN KOSTADE DÅ?! 39 svenska kronor. Typ ingenting. Typ 2 colaflaskor. Och av någon anledning så hamnade min iPod mitt i bilden. Aja. Snart kommer mami.




SKITTLES!



Alltså shit. Typ godaste jag ätit. Jag älskar Ebay <3 Och jag vet att ni älskar mina mat, godis och ebay-bilder. Right? Eller nej, svara inte på det.





Piiiizzzaaaaataajm!



Alltså jag är helt sluuuut idag Så fruktansvärt himla trött. Nu ska jag ligga i soffan resten av kvällen, och sedan gå och lägga mig tidigt, eftersom att jag öppnar på dagis imorgon. Men å andra sidan så slutar jag tidigt, så det är helt okej.

Det har varit så himla fint väder idag. Har svettats seriösa mängder + bränt mig lite i ansiktet.

Så om ni inte hör någonting mer från mig idag så vet ni varför! (Eller imorgon för den delen, för då kommer mamma)





Tråkdag.

Idag stänger jag på dagis, och ikväll ska vi städa massa hemma, för min mami kommer hit imorgon, så det kommer nog inte att bli så mycket uppdatering idag.

Bara så att ni vet.

Osv.



Whopper Meal.




Vi belönade oss själva med Burger King efter träningen. Och så såg vi en jättehemsk trafikolycka på vägen hem… Blev jätteledsen, det kom helikopter och allt möjligt. Hoppas att alla klarade sig.

Nu kollar vi på Life of Brian, och efter det tänkte vi se The Holy Grail. Så det så.




Moaaar kandiiii…



Jag berättade ju igår att jag fått japanskt godis med posten. Idag kom en till likadan, fast med vindruvesmak. Som jag INTE hade köpt. Det är en av de värsta smakerna jag vet. Men Thomas mumsade i sig den. Najs att man fick en på köpet i alla fall, free stuff är alltid kul. Speciellt om de är japanska…

Har inte haft internet på hela dagen och nu fungerar det finally. Herregud vad handikappad man blir. Men jag och Thomas var ute och sprang(gick) en liten runda istället. Så det var ju bra.





Ebay har allt…



Köpte japanskt godis på Ebay. HAHA. Är så nöjd. Sockervadd med colasmak var det typ. Seriously gott. Och så är det ninja-grejer på framsidan. Kan typ inte bli bättre. Kostade typ 15 kronor inklusive frakt. Fett med värt säger jag bara!




Tetris.



Tänkte bara att ni ville se hur fina isbitar vi har. Jag var jätteduktig och sprang förut, precis som jag sa! Trodde faktiskt att jag skulle dra mig ur, men det gjorde jag inte den här gången! Win osv!




Trötttttttt.



Idag är jag en trött tjej, säger jag bara. Tänkte springa med Thomas sen. Eller ja…More like spring-gå. Men det är ett bra första steg, right?




Typ jag…



Typ jag.





Work in progress… Typ.



Här har ni lite work in progress om ni vill se hur jag… workar… typ.




Babydoll_



Min senaste illustration. Vad tycker ni? Haha. Jag har så dåligt tålamod.





TheGreenHornet och RockBand!



Fooooooood. Om nom nom.

Kollar på The Green Hornet med Thomiz. Den är mycket roligare än vad jag trodde att den skulle vara. HIHI. Sedan ska vi spela RockBand. Ha en trevlig kväll!

Jag löveade SuckerPunch föresten. Hihihihi.




SuckerPunch!



Har längtat efter den här filmen i över ett år, och nu äntligen ska jag få se den. Är så sjukt glad! Dessutom så får jag ju träffa världens bästa Cassie (och Pontus såklart!).




Wok&RockBand.



Såhär god mat åt jag förut. Typ… Kyckling…wok. Har spelat RockBand med min babeh i två timmar, och nu tänker jag däcka i sängen.




Shoooeeees…………



Jag var ärlig i alla fall…





Mina nya älsklingar…



Fick hem these babies idag. NÖJD. Fast dragkedjan där bak var jättesvår att få upp. Men Thomiz hjälpte HAPPI. Skitsnygga är de på i alla fall.




Ritat…



Isabella och Asli har ritat mig. Visst blev jag fin? På den nedersta bilden har jag rött hår i två tofsar, och på den övre är jag blond med röda slingor.




I love the way you move




Såhär ser jag ut idag. Om ni ville veta.




BAJSBAJSBAJS.



JÄVLA FUCKING SKITLIV OCH SKITDAG. Jag orkar fan inte. Och nej; det är ingenting allvarligt. Jag mår bara dåligt. Hejdå. Bild från igår.



RSS 2.0