28 November 2011




Var ute och fotade med Malin förut, nu ska vi en snabbis till centrum och sedan ska vi hem och dansa Dance Central. Skulle ladda upp flera bilder, men min dator ville inte samarbeta, så this is what you get for now.




Finbesök för tredje gången!





Finbesök för tredje gången den här månaden. Världens bästa Malin är här och hälsar på innan hon ska vidare till Åre. Vi har tittat på film, ätit sushi och godis och pratat en hel del, haha. Hur mysigt som helst.

Och kolla på presenten jag fick av henne. Kan vara en av de allra finaste presenterna jag någonsin har fått. Ärligt, tack så hemskt mycket.




Höst/vinter(?)-promenad




Planerade att ligga i sängen hela dagen och sova bort min förkylning eller vad det är jag har. Dessvärre så var det alldeles för fint väder ute, så jag var tvungen att gå på promenad. Jag älskar hösten. Fattar inte att det är såhär fint i slutet av November, helt galet.

Imorgon så kommer Malin hit, och det ska bli supermysigt. Nu ska jag nog återvända till sängen, ha en trevlig lördag!




Illustrerade lite…




Här är vad jag har illustrerat idag. Det var så längesedan jag öppnade Illustrator. Tycker att de blev ganska fina! Mår fortfarande inte helt bra, så satsar på sängen nu! Ha en trevlig kväll!




Fairytale Fights








Jag har precis börjat spela ett spel som heter Fairytale Fights. Det är jättegulligt. Många bra idéer, tyvärr når de flesta inte hela vägen fram. Kontrollerna är lite underliga, den svepande kamerarörelsen gör mig åksjuk och lite buggar här och där. Men det är fortfarande supergulligt och superblodigt. I löve it.

Det får typ 6/10 av mig! Totally spelbart, gulligt (som jag älskar) men lite problem här och där.



Vampire Diaries, season 3.




Vaknade vid 6 och grät för att jag hade så ont. Så nu ligger jag nedbäddad i soffan igen och tittar på senaste säsongen av Vampire Diaries. Har inte sett någonting på den än, så det blir spännande.

Mår riktigt himla dåligt faktiskt. Kommer nog inte att kunna ta mig till vårdcentralen idag heller, men ska försöka gå dit imorgon.

Hittade en gammal bild på bilddagboken som jag tycker passar till vampyr-temat, haha.






Nicki Minaaaaaaj




Kollade lite på the AMAs (American Music Awards) igår när jag inte kunde sova. Jag älskar Nicki Minaj.




Sjuk.



Vaknade precis efter att ha sovit oroligt i tre timmar. AVSKYR att vara sjuk. Har jättehög feber till och från, och halsmandlarna är så svullna att jag knappt kan vrida på huvudet. Det gör så ont när jag sväljer att jag vill gråta. Funderar starkt på det där med att operera bort halsmandlarna, men jag är scared to death.

Är det någon som har gjort det? Hur var det i sånna fall? Hur stor dödsrisk är det på en sån operation?

Har bäddat ned mig i soffan, sitter och tittar på Nyheterna och dricker kycklingsoppa. Funderar på om det finns någon rolig film jag kan se.

Nä fy. Nu ska jag tycka synd om mig själv. Vi hörs kanske sen.




Neeeerd. Eller?




Såhär ser jag ut idag… typ. Har hört att man inte blir nerd av att ha fejk-glasögon på sig. Men vi kan ju låtsas.



The Secret Circle




Jag älskar The Secret Circle. Den serien passar mig så sjukt bra. Nu vill jag bara springa runt och leka att jag är en häxa. Eller ja, det var väl ingen direkt nyhet.

Idag ska jag och Thomas gå och se Breaking Dawn (part 1… Mjölkning eller vadå?) Och sedan så ska vi vara kattvakter.

Ha en trevlig helg!



Såhär parkerar man inte…




Såhär parkerar man inte en kundvagn… Bara så att ni vet.




Minigran!




Köpte en minijulgran på Clas Ohlson också. 29 kronor kunde den faktiskt vara värd. Sedan så är det typ köpstopp för mig nu.




Vildkusinerna!




Var och hälsade på Anna och mina små vilda kusiner idag och åt middag. Supertrevligt som vanligt!
Svårare var det att ta kort på dem… Haha.




Bråkat med bloggdesignen igen…




Har försökt att fixa lite med min bloggdesign igen, förhoppningsvis så ska den fungera på större skärmar nu också. Om det inte fungerar så kan ni återigen testa med att trycka F5 (eller fn+F5 på Mac).

I övrigt idag så har jag modellerat miljö till vårat nya projekt i skolan, vi ska göra en 20 sekunders lång reklam film för Meccano. Tror att det kan bli fint.




Dancing my ass off, for realz.



Har dansat Dance Central 2 i en och en halv timme nu + lite armhävningar och situps och sån skit. Kommer nog att kännas imorgon. Jag älskar det här spelet. Är helt slut, men vill ändå fortsätta dansa.

Nu ska jag duscha, och sedan sätta mig i soffan och titta på The Secret Circle som är min nya favoritserie. Första dagen på länge som jag inte känner mig särskilt deppig, eller är sjuk för den delen. Mitt enda problem just nu är mensvärk, men det borde väl ta slut snart!





Tokyo.



Saknar den här dagen så mycket. Waaaaa.





Inflyttningsfest: Östermalm!



Var på världens mysigaste inflyttningsfest hos Cissi igår! Det var sushi och saké-tema = awesome. Åt alldeles för mycket som vanligt. Men ja. Ska dansa lite Dance Central snart tror jag, så då gör det ingenting… Hade kamera och allt med mig, men glömde helt bort att ta bilder. Så det blev en på våra ben på tåget hem. Idag är jag soffliggande och längtar till Japan. Som jag brukar vara på söndagar.





I promise you



Peruker är typ det bästa som finns. Har inte alls lika mycket lust att färga håret längre, när jag bara kan byta peruk när jag vill. Billigare, och mer skonsamt för håret!





Coors Light



Jag är så weak för allting som är amerikanskt. Silly me typ, men ändå. Gillade den här flaskan jättemycket. Men Miller är nog fortfarande min favorit, när det kommer till öl. Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, och så hoppas jag på en roligare dag imorgon!




POKÉMOOON



Gjorde Pokéballs som jag försökte att ljussätta. Men fy satan vad svårt det är. Tycker att slutresultatet blev helt okej ändå, men det blev inte alls som jag ville. Aja. Öva öva öva.





Pannkakor!






Hann se lite dagsljus idag innan solen gick ned! Och nu är det pannkaksverkstad här. Ska snart lägga mig i soffan och dö resten av kvällen!





Saknar.



Jag älskar peruker. Nu går jag och lägger mig. Är inte taggad på livet. Och jag saknar Japan. Och Jessica. Och alla andra.





Hallon och blåbärs-smoothies





Några bilder på smoothiesarna vi gjorde förut. Lät som att vi borrade i väggen när vi använde stavmixern. Herregud. Ingenting jag gör igen klockan 23. Nu sover vi.





Taaac0ooos





Jessica tyckte att vi skulle göra tacos, och så blev det!

Hon åker hem imorgon, och då blir jag deppig igen haha. Nej men, det är tråkigt. Men snart så kommer Malin hit i alla fall, så då blir det bra igen!





Bildbömbis









HÄR ÄR LITE BILDER FRÅN DAGENS PHOTOSHOOT. Vafan caps. Kan låtsas att jag var very excited istället.

Annie! Vill du ha bilderna på mig med t-shirten, langa mail oki? Jag frågade Jessi men hon svarade inget vettigt. Haha.

HALLÅ FÖRESTEN: Alla som inte ser den nya designen, uppdatera sidan med F5 eller vad det är. Fn+F5 på Mac. Tror jag. Och jag vet att designen ser konstig ut på stora skärmar. På min lilla 13 tums Mac så är den jättefin i alla fall haha. Men jag ska försöka ta tag i det där… Snart. Kanske. Möjligtvis.




Dance Central 2!






Det enda jag köpte idag: Dance Central 2. Nu ska det tränas!
Här var bilderna jag tog med min mobil. Om ni inte förstod det.





Gamex!










Var på Gamex idag, och det var AWESOME. Mycket bättre än förra året, så jag är supernöjd. Lyckades prata med Autodesk om min studentversion av Maya också. Så jag hoppas att jag får det att fungera ordentligt nu. Annars så var det bara att vänta sa de. Ääääänyway, massa roliga saker att se! Bra dag!





Kawaii Beeeer.



Här är en textureringsövning. Jag har alltså bara fixat texturen, ingen modellering. Tyckte att den blev ganska fin. Nu: Nästa uppgift.

När man bara sätter igång så går det mesta av sig själv ju, men att… Börja är väl det svåraste.





4 november 2011



Bild från förra veckan.

Har feber och ångest och tusen saker att göra. Förstår inte varför jag skjuter upp saker till sista sekunden när jag vet hur jobbigt det är… Gång på gång på gång.

Ska försöka ta tag i några skoluppgifter nu. Wish me luck. I really need it.






Kitchen v3



Här är mitt kök version 3. Bleh. Det blir bara värre och värre. Men det blir nog fint sen när det är klart. Lyckades på något sätt få in skiten i min mac, så att jag slapp sitta vid Thomas dator, men alla texturer och skit försvann då. ÄÄÄÄääänyway, är bara defaultljus här. Ska jobba vidare imorgon. Nu går jag och lägger mig innan jag bryter ihop.





SKITARG




ALLTSÅ VAD I HELVETE. För några veckor sedan när jag skulle ladda ned Maya Student-tjohejset så sa den att mitt operativsystem är för GAMMALT. Nu har jag installerat till det senaste, och då är det för NYTT??!?!!!!!! JÄVLA FUCKING SKITLIV. ÄRLIGT?!!?!?????

Hatar livet just nu. Så. Jävla. Hårt.




Kitchen v2



Här är en uppdaterad bild på mitt kök! Ljussättningen är… Inte bra. Men jag övar och övar i alla fall. Tycker att det ser ganska fint ut ändå! Det är väl inte riktigt färdigt än, men I'm getting there. Vill ha med lite mer detaljer, och kanske en matta och något bord med stolar. Så vi får se vad som händer!






2 november 2011



Idag kommer världens bästa lillasyster hit. Det kommer att bli crazymysigt. Kan bli två awesome helger på rad… Det ni.

Nu ska jag fortsätta modellera på mitt kök.





Kitchen



Det här har jag modellerat idag till vårat projekt i skolan. Det ska inte synas så mycket, men man ska skymta det från rummet som vi egentligen ska göra. Typ. Jag tycker att det blir ganska fint faktiskt, det är inte färdigt än! Men det kan nog bli bra!

Nu går jag och lägger mig tror jag, är helt slut.





Ny design!




Ny bloggdesign äntligen. Vad tycker ni?






RSS 2.0