PROGRESS lägenheten



Såhär långt kom jag idag. Inte särskilt långt. Vet att soffan ser jättekonstig ut, laddade ned någon färdig 'Leather-Couch-Sofa-Thingy-Shader' som jag nog måste pilla lite med. Mattan är fortfarande bara typ… där. Tycker att resten börjar se helt okej ut though!

Ska in med massor med fler detaljer, tavlor och prydnadssaker osv, och sedan fixa en vettig stadsbild. Men som sagt, annars så börjar jag bli ganska nöjd nu. Speciellt för att vara första egna visualiserings-grejen jag gör.

Förlåt för att det blir en himla massa 3D på bloggen nuförtiden, men ja, det är väl typ det enda som händer i mitt liv.

Fattar typ fortfarande inte hur mycket jag har lärt mig under de här månaderna på Digital Graphics. Helt gaaaalet. Nu ska jag lägga mig i soffan resten av kvällen!



JOBBAR på



Fortfarande väldigt mycket WIP (Work in progress) bild. Men ja, har kommit lite längre idag i alla fall. Som sagt, fortfarande mycket crap, apdåligt ljus och massa annat. Men still; det går framåt. Hade aldrig kunnat göra det här för 6 månader sedan.

Mår fortfarande inte så bra, men det är bättre idag i alla fall! Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon igen, så att jag inte hamnar efter för mycket!



SNORIG



Är sjuk och hatar livet. Snoret rinner genom både öron och näsa typ. Lyckades sitta och modellera lite förut just for fun. Öva öva öva. Lååååångt ifrån klar as always, men ändå. Måste verkligen läsa på om ljussättning också. Men ja, en sak i taget.

Thomas snälla mamma Irene var världsbäst och köpte pizza åt oss som hon körde hit förut. Tack så hemskt mycket för det! <3


SSX



Jag är helt IN LOOOOOVE med SSX-demot. Can't wait for the real game alltså. PÅ TOOORSDAAAAAAG!



WORK in progress v2




Här är en uppdaterad version på vad jag har gjort idag! Älskar att se att det går framåt! Fortfarande soooo much kvar. Kläderna har jag ju helt kvar att göra. Men ja. Och håret är antagligen bara sådär för tillfället. Om jag inte lyckas lära mig att göra något vettigare så får det vara sådär.

Några bilder på hur mina wires ser ut också. Inte ens i närheten av hur det borde se ut, men … Jag är väl fortfarande ganska ny på det här med modellering. Är helt amazed att jag har kommit så lång som jag har gjort ändå. Det ändå tråkiga är väl att jag inte kommer att kunna använda den här karaktären till något annat sen men ja, öva öva öva.

Så ni som är mycket duktigare än mig på 3D… Säg inte massa elaka saker, kommer typ att gråta då… HAHA. Nej men be nice to me!




WORK in progress



Lite work in progress på mitt projekt. Tycker att det äntligen börjar likna någonting! Den är självklart fortfarande långt ifrån färdig, men I'm getting there!



MAKEup



Fick en rolig idé och gjorde en bild av den, haha. Så kreativ är jag idag tydligen.


SÖTNOSAR



Satt barnvakt i fredag! Vi spelade spel och busade, det var supermysigt!


CIRCUS



Sminkade mig lite och tog lite dåliga självporträtt. Blev missnöjd med alla så redigerade skiten ur en. HAHA. Nu kollar jag på 90210 och väntar på att Thomiz ska komma hem från sin filmkväll hos Mattias!


VÅRtecken


BORING



Såhär ser min kväll ut + Smash och 90210. Blir inte så mycket roliga uppdateringar för tillfället, för det händer inte så mycket i mitt liv förutom allt jag äter.


MIDNIGHT fantasy




Var en snabbis i centrum och köpte sushi och parfym hihi. Nu tänker jag inte gå ut mer idag!



PIZZA



Tänkte dela med mig av den här Japanska pizza-reklamen. Har inte någon som helst inspiration idag bleh. Ska ta med mig skissblocket när jag ska sitta barnvakt ikväll i alla fall!



DRAW something



Okey, so like; jag måste bara tipsa om den här applikationen. Typ som pictionary HAHA. Jag är asdålig, och blir typ sämre på att rita för varje gång. Men det är så sjukt kul. Speciellt att se hur folk tänker när de föreställer sig ett speciellt ord.

Alla som har typ iPhone och liknande telefoner skaffa!!!! Den heter DRAW SOMETHING och… Ja. Inte så svår att hitta. Mitt användarnamn är Bexelyn om någon vågar spela med mig HAHA. Som sagt; varning på hur dålig jag är.



ALL included?



Hittade den här bilden på en lista med typ "weirdest food" eller någonting. Det är apparantly en pizza med ALLT. Vamkorv, hamburgare och så vidare. Only in Japan eller?


545 timmars väntetid



Jessica skulle skicka lite filer till mig för ett tag sedan. 545 (!!!!!!!) timmars väntetid.

PÅ virtuell promenad i Tokyo



Var på promenad på Takeshita Street med hjälp av Google Street-view i förrgår. Hur coolt som helst att det ens går att göra sånt…


NOODLEpaus



Tog en nudel-paus.



PROJEKT…



Här är... Början på mitt projekt. Har inte alls kommit långt, och känner mig lite stressad. Men ja… Såhär ser den ut typ nu i alla fall. Ögonbrynen, halsen och öronen är bara för att jag ska se var de ska vara ungefär. Har mest hållit på att bråka med mun och näsa. Ska snart bråka ordentligt med ögonen också!

Jag ska i alla fall göra en karaktär, inte fotorealistisk. Hoppas att jag lyckas, då det är första karaktären någonsin jag gör i 3D. (Förutom clementinen då, men tycker inte riktigt att den räknas) Såga mig inte totalt, haha. Bryter ihop då! Är förvånad att jag har lyckats göra så här mycket med de få kunskaper jag har inom 3D!

Back to work!


ONIGIRI again



Fick ett ryck och gjorde mer onigiri. Sååååå gooooott. Och så löjligt enkelt när man har allting hemma. Det är modellering för hela slanten som gäller idag, så jag är lite off! Ha en bra dag!


OISHII~



Gjorde japansk mat förut, bland annat onigiris. Blev crazygott. Var så längesedan.


SUMMER soon eller?



Det kan inte bli sommar snart eller? Börjar bli laaagom trött på all snö hit och dit.



SOFFdag



Har en slapp-dag framför tvn idag. Välbehövd. Har haft a couple of rough weeks typ. Kommer säkert bli en hel del onödiga uppdateringar på bloggen. Men ja. Så kan det gå.


SUSHI



ÅÅåååh vad jag längtar efter sån här sushi nu. Den här bilden är tagen i London när vi var där typ... 2005 eller 2006 eller när det var.


HÖHÖhö



Hittade den här bilden när jag tittade igenom mina Japan-bilder. Tyckte att det var askul… Höhöhö. Så roligt har jag idag.


17 februari 2012



Det händer inte så mycket roligt här. Jag sitter mest och håller på med mitt projekt. Men herregud säger jag bara, vad jag har... Insett saker idag. Saker som jag innan bara... What.

Helt plötsligt så ramlade myntet ner liksom. Kanske äntligen blir lite enklare att modellera nu då. Fast jag ska väl inte hoppas på för mycket, haha.


A MONSTER in Paris






Såg precis A Monster in Paris. Storyn var väl inte den bästa jag har varit med om, men bilderna var aaaaaapfina. Gillade den jättemycket i alla fall. Det är inte så svårt att imponera på mig haha. Fick en hel del inspiration till projektet också, så imorgon blir det nya tag! Sov gott!


LÄNGTAR efter Tokyo






Det går inte en enda dag när jag inte längtar tillbaka till Tokyo och Japan. Please take me back. Bästa resan jag någonsin gjort. Speciellt när vi blev foto-offer för en himla massa japaner för att vi hade gulliga klänningar på oss. Våra 15 minutes of fame liksom.


HOPPREPET och jobb




Var och hälsade på barnen på Hopprepet idag! Det var jätteroligt att träffa dem igen. Senast var ju i somras! Annnars så har jag bara suttit och jobbat idag. Ni får inte se närmare bild än, för jag skäms lite. Men jag övar och övar och det blir bättre hela tiden!




BARNvakt



Satt barnvakt åt de här små sötnosarna idag! Jättemysigt var det!


SNOW





Om någon har missat att det snöar en jäkla massa så tänkte jag berätta att det snöar en jäkla massa.


WILD wild west



Det här är vad jag har gjort i skolan idag. UV-mappat Western-hus. Inte det roligaste jag har gjort, men Sara lärde mig massa crazybra grejer om hur man kan göra. Så det kommer defintivt att bli mycket enklare nu i alla fall!


EEEK



Gillade verkligen det här håret. AAAH what to do. Det är ju så slitet redan ändå.


SUGEN



Blir ju inte lite sugen på att fixa håret igen när jag tittar igenom massa gamla bilder... Fml. Önskar att det inte slet så förjävligt på håret att bli blond.


VÄRLDENS bästa lillasyster



Jag tänkte bara önska världens bästa lillasyster grattisfödelsedagen. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag älskar dig.


HJÄRTA




Köpte lite godis till Thomas (OCH MIG EHEHEHE) förut.


SALLADSbar



De har börjat med salladsbar på Ica(!!!!!!) Ska köpa det istället för lösgodis resten av mitt liv. Kanske. Typ.
Sjuuuuuukt gott i alla fall. Sedan kanske lite dyrare än vad man skulle önska, but still SOOO GOOOD.



MASTERING Maya



Jag köpte den här boken hos Bokus för någon vecka sedan, och idag så hittade den äntligen hem till mig! Hoppas att det står något vettigt i den, tycker att det är så skönt att kunna läsa lite ibland och inte alltid bara kolla efter information på nätet!




HOUSEWIFE typ



Började dagen med att baka bröd. Det har jag inte gjort på typ minst fem år, men så går det om man inte har någonting hemma som går att äta! Tog typ 20 minuter + 10 i ugnen och sedan färdigt att ätas!



HURRAAA






Det var jättemysigt på kalaset. I'm so lucky! Jag har så himla många söta kusiner.




HAPPY HAPPY birthday



Idag ska jag och Thomas på kalas till den här lilla prinsessan som fyller ett år! Bilden är från i somras och hennes dop!


NICKI is a princess



Alltså, these girls never disappoint. Så awesome haha. "My dad's in the crowd crying; here's a tissue" HAHA. Typ det bästa ever för mig att kolla på när jag är deppig eller bara mår dåligt. Kolla typ från 1.40 om ni vill se det som hon sjunger med egen text.



SPONGEBOB aaaaaah



Thank you sooo much MYMiC! Bästa jag har sett på länge HAHA


JORDgubbar



Det här äter min lillasyster just nu. Inte lite sugen eller...


FAVORITvägg



Tänkte visa upp en av mina favoritväggar här hemma. En av de få väggar som vi har borrat i för att Thomas är för lat... Han satte upp den nedersta hyllan idag i alla fall = Glad Rebecka.


LAAVAAAA



Jag har äntligen en lavalampa lalalaaaaaa. Ville alltid ha en när jag var liten, och nu finally har jag en! Crap-bilder, men jag orkar inte riktigt anstränga mig.


NOBODY's perfect





En till dag i soffan. Orkade sjunga Disney Sing it i alla fall! Och göra Amerikanska pannkakor till frukost. Särskilt fina blev de inte, men de smakade bra. Ska försöka få gjort lite skoluppfifter som jag ligger efter med nu.

Förstår inte varför vi inte bara plockar undan den rena disken innan vi lägger på ny föresten. Är det inte diskberg på diskbänken så är det definitivt ett diskberg i diskstället istället. Konstigaste meningen jag har skrivit på länge.




DISNEY sing it



Fick det här på posten idag äntligen. Hoppas att jag orkar sjunga lite! EHEHE.



WOOPS IGEN



Tröstshoppade lite på vägen hem, bara på rea of course... Ligger i soffan nu och fryser och svettas om vartannat. Så trött på att vara sjuk.



MOOONING LESCUEEE



Tänkte bara dela med mig av det här underbara klippet. MOOONING LEEESCUUEEE. Tröttnar aldrig.



SIX BILLION SECRETS





Hittade Love Gives Me Hope och Six Billion Secrets igår. Dog typ. Satt och läste i en timme och grät HAHA. Nej men, speciellt Kids Give Me Hope var jättegullig.

Jag antar att de flesta är påhittade men jag blir ändå ridiciously rörd av sånt här, så tänkte tipsa om de sidorna i alla fall om ni inte har något annat för er!



3D Artist!



Fick hem den här tidningen idag. Älskar att få saker direkt i brevlådan. Speciellt när frakten bara är 10 kronor. Köpt på Pressbyråns hemsida! (139:- Så sjukt dyrt med these kind of tidningar, men sooo worth it!)

Tycker dessutom att det är en helt annan grej att ha en tidning eller en bok att läsa ur, istället för att läsa från nätet och diverse hemsidor. Så I'm so happiiiiiii.



SUPER BOWL







Här är lite bilder från igår! Det var jättetrevligt, vi fick världens mysigaste bås precis framför storbildstvn. Tyvärr så satt vi precis under en högtalare som var uppskruvad liiiiite för mycket. Men ja, what to do liksom.

Kom hem vid 5-6 någon gång, kommer inte riktigt ihåg och är helt död idag. Men det var det värt!


NEW ORLEANS SAINTS Makeup

 


Här är en bild på mitt smink också. Om ni ville se. Guldigt till Saints ära. Lite mörk bild osv. Men you get the picture!

 


AAAAAAAAAH Super Bowl osv






Är väl lite överexcited på den sista bilden, men what the hell liksom. NU SKA VI SNART ÅKA IN TILL STAN!


SUPER BOWL 2012

Ikväll är det Super Boooooowl! Vi ska se matchen mitt i natten på O'Learys, and it's gonna be great! Tråkigt att inte Saints gick till final. Men what to do liksom.

Annars idag så ska jag bara sitta framför tvn och försöka vila så mycket som möjligt, så att jag inte är trött ikväll haha. Fast jag vaknade vid 10 idag, så det finns risk för det ändå... Ska göra mitt bästa i alla fall.



MYS

 

Är fruktansvärt aktiv här idag verkar det som. Vill helst vara i USA eller Japan. Men... Det känns långt borta nu. Sådär ser jag ut när jag sitter i soffan och myser i alla fall. Om ni ville veta. Ville ni inte det så fick ni tydligen göra det ändå.



WOOPS



Those who know me vet ju att jag dras lite åt den mörkare sidan. Blandat med sockersött då. Men kunde inte låta bli these. HIHI.




HELLO me



'



Här är lite dåliga cambilder på mig från ikväll. Sitter och myser i soffan under täcket och kollar på 90210 och väntar på att min älskling ska komma hem. Han är i Märsta på spelkväll med några kompisar så det är loooonelyyyy här. Men det är okej.




Åre FUCK YEAH


Är så sjuuuuukt excited. Ska åka och hälsa på Malin i Åre i Mars. Ska bli så stört mysigt. Vet knappt var jag ska ta vägen.










FREAKIN' COLD omg.



WHAT THE FUCK. Är det ärligt minus 40 i Västerbotten? Värsta jag sett typ.




Crazy train



Förseningarna hos SL har varit helt galna idag. Jag hade tur på vägen till skolan, men det tog en och en halv timme på vägen hem. Bleh. Det hjälpte ju inte att det fortfarande är svinkallt ute heller. Fick med mig sushi och skor hem i alla fall, så jag är ganska glad ändå.

Nu blir det myspys med min älskling och kanske lite Mass Effect om jag orkar! Ha en trevlig helg!




"Såhär börjar alla..."



"Såhär börjar alla Final destination filmer." - Thomas


SVINKALLT



Har varit så sjukt fint väder de senaste dagarna, synd att jag bara jobbar med projektet så att jag inte hinner se det haha. Hoppas verkligen att vi hinner klart i tid efter alla problem, men det går nog bra!

Har inte så mycket vettigt att skriva, är typ sjuk igen, men ja, det ordnar sig väl.






RSS 2.0