For ages over 14




Tänkte visa min samling med StarWars-chopsticks. Så himla fina att jag dör. Dessutom så måste man tydligen vara över 14 för att få äta med dem? Eller?

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, men min ordentliga kamera är trasig. Så man tar vad man har!








Sliter...



Sitter i skolan och arbetar med projektet, äntligen så känns det som att vi kommer framåt! Bild in progress och så där. Men ändå!



90210



Har precis börjat titta på den här serien, vääääldigt mycket efter alla andra. Men I really like it faktiskt! Var ju en sucker för den gamla när jag var lite mindre, så jag hoppas att den här håller måttet, haha.









True story, typ










Vinterpromenad


Gick på vinterpromenad med min bästaste. Kallt och soligt! Nu sitter jag i soffan och sjunger för allt vad jag är värd tillsammans med Sara över xboxet!






New again



Fixade till min bloggdesign lite. Tryck på F5 eller vad det är som vanligt om ni fortfarande ser den gamla! (Eller fn+F5 på mac, tror jag att det är) I hope you like it i alla fall, kände för att bli lite darker.


 


Memories




Tog precis bort min bilddagbok, några år försent. Har varit så sjukt trött på den så himla länge, och nu var det verkligen dags. Sparade ner vissa bilder som jag är osäker på var jag har eller bara memories överhuvudtaget. Så att jag kan titta tillbaka på det här inlägget om jag vill komma ihåg någonting någon gång.

Fult ihopklippt och allt, men som sagt, bara för mina egna memories skull.




Kristvätt...




Var tvungen att kristvätta. Tur att ingen hade tagit kvällstiden. Det är så sjukt läskigt att vara i källaren själv också... Men nu är det snart klart. Längtar efter soffan...




Mini-uppdatering






När man är hemma och är sjuk så är paket det bästa man kan få! Fick Lips + mikrofoner, så om jag orkar imorgon så ska jag sjunga lite. Och så fick jag min träningsväska och en mini-adidas. Är så nöjd! Sedan så skämmer jag bort mig själv med lite godis lagom tills att jag ska börja gymma nästa vecka. Men är man sjuk så är man.

Föresten, de där popcornen var svinäckliga. Testa inte dem.





Solglasögonställ!

Här är ett av mina senaste Ebay-fynd. Ett solglasögonställ! Blev mycket bättre plats direkt! Fast jag skulle typ behöva en till.... Eller två. Vi har en hel del solglasögon.

För övrigt så ligger jag i soffan idag, förkyld och förjävlig, testar att mobilblogga lite igen. Det är himla smidigt faktiskt. Nu dör jag en stund till.


Tiny Tower...

Min senaste addiction, Tiny Tower. Har ont i tummen för att jag spelar det hela tiden... Satte ihop en ful bild i photoshop haha. Men där ser ni ungefär hur det såg ut för typ några dagar sedan, nu är det of course mycket mera uppdaterat...



Semla!

Åt årets första semla idag!

Tycker föresten att jag är väldigt smart, kan ligga med ryggen mot tvn och fortfarande se den.


Glass och 24/7 fitness!




Här är två helt normalstora glassar, tänker ni. Men nehej! Tänk för att det är det inte, såhär små är de och jättegoda!



Jag älskar allt som är too big eller too small. Imorgon så ska jag gå förbi 24/4 fitness och öppna gymkonto! Duktig är ordet!




Spel/filmkväll och snöyra!








Som jag har sagt tusen gånger tidigare; Sara och Alex var här på spel/filmkväll. Vi åt tacos (med banan, eftersom att Alex lovade att det skulle vara väldigt gott, and I have to say att det var mycket bättre än vad jag trodde!) Sedan spelade vi lite bilspel, som jag inte kommer ihåg vad de hette och även lite RockBand! Sedan så tittade vi på en av mina absoluta favoritfilmer; How To Train Your Dragon. Så nu är jag obsessed med drakar igen. Ska kanske skissa lite imorgon. I want one soooo baaaad.

Efter att de åkt hem så gick jag och Thomas ett varv runt kvarteret. Helt gaaaaalet fint var det. Sån där snö som man bara ser på film typ. Crazymysigt. Nu däckar jag eftersom att jag är en gammal tant som blir trött vid 9. Men det har varit en supermysig kväll!

Natti!




Waiting!




Väntar på att Sara och Alex ska kommaaaaa. Kanske ska skära lite grönsaker när jag ändå inte har någonting att göra... Eller välja kläder i en timme. Hard decision.



Myskväll!




Idag så kommer Sara och Alex hit och så ska vi ha spel/filmkväll :D Mycket mer roligt än det har jag inte att berätta, så jag hoppas att ni har/får en trevlig helg!




Clementin v2




Här är en uppdaterad bild på min clementin. HIHI DET GÅR FRAMÅT. För att vara första ordentliga karaktärsgrejen jag gör så är jag fett nöjd. Nu ska jag bara... Rigga skiten. Det är inte min favoritgrej här i livet. Det är inte någon bra ljussättning heller, mest för att se ungefär hur den skulle kunna se ut. Men aja!

NU ska jag spela Dance Central och Halo. Äntligen.




HAAALOOOO




Här är en bild på mig. Basånivet.
Ska rigga min lilla clementin om ett tag, men först: HAAALOOOOO!




CANDY CORN!




Beställde ju godis från USAgodis.se igår, och idag kom det hem till mig lalala. Sen att jag inte ska äta godis är väl en annan sak. Så vi smakade bara pyttelite ur varje påse och sedan la vi det i godisskåpet tills på lördag = duktig. Sjukt snabb frakt i alla fall!

Candy Corn är typ mitt nya favoritgodis. HOLY CRAP vad goda de var. Har alltid velat smaka typ... Asgott.



Rita lite kanske?





En bild på vårat köksfönster, och en bild på soffan och soffbordet. Typ. Mer intressant än så är det väl inte.
Lyckades springa förut trots att jag i princip har varit medvetslös i flera dagar, men I pushed through, och det gick till och med ganska bra!

Nu sitter jag och funderar lite på vad jag ska göra. Rita lite kanske... Var längesedan.





Use the force!




Här är mina senaste köks-inköp. DÖR på hur fina de är. Ska använda dem varje dag. Har modellerat klart min clementin idag, och nu ska jag och Thomas iväg och springa. Vi hörs kanske senare!



Dragons




Här är en bild jag gjorde för typ 2 år sedan. Tror inte att jag har lagt upp den tidigare då jag tyckte att den blev för ful. Men aja, här har ni den i alla fall!




It's only cause I feel aliiiiiveee




Jag gillar den här bilden som jag tog i Tbilisi i Georgien. Aaaaaningen ljus. Men I really like it. City of light liksom.



Tog lite nya självporträtt med min cam haha. Skönt med lite nya bilder, jag gillar inte att ha samma för länge.




Cruisingboard




Här är en bild på min supersnygga bräääädaaaaa. Längtar tills det blir vår nu, så att jag kan lära mig att åka på den haha. I'm in löve!



Number 9




Här är min superfina Drew Brees tröja som kom idag. HIHIHI. Ska ha den när det är Super Bowl!




Sweeet sweeeet candyyyy




Det här klickade jag hem från USAGODIS.se. Älskar Wonka godis. Charlie and the Chocolatefactory är en av mina favoritfilmer.



Barnvakt




Här är en av godingarna jag var barnvakt åt idag. Är helt slut nu efter en heldag i skolan och sedan tre små busiga barn! Tur att en av dem däckade framför Bolibompa ganska tidigt i alla fall!




Clementin




Här är en smygtitt på vårat nuvarande projekt i skolan, tänker inte berätta så mycket mer än det här haha! Hoppas att det blir bra! Fortfarande work in progress osv, men ändå.



KÖTTTT





Har varit en jättemysig dag idag. Först så träffade jag två av mina favorittjejer och så fikade vi och pratade a loooot. Sedan så åkte jag och mammisen och åt middag. Är typ helt stört mätt fortfarande. Jag älskar kött.

Nu sitter vi och tittar på filmer som hon har spelat in från Georgien och Japan med mera. Snart dags för sängen, för jag är helt slut. Glad att jag kunde åka ned till Göteborg igen för att träffa mamma innan hon åker tillbaka i alla fall!



Filminspelning...




Filminspelning i allra högsta grad haha (i Jeisys CRAZY-fina lägenhet) Tror att det kan bli ganska bra! Hoppas verkligen att vi får till 3D-effekterna!




Investering hihi... typ




Den här har jag precis investerat i haha! Kommer antagligen bli svindyrt till våren, så jag shoppade på vinterrean nu! Hoppas att den är skön att åka på! Så kanske jag blir lite mer aktiv ute också!




Ledsen kisse...




Här har vi en ledsen katt. Som måste ha tröja på sig för att inte slicka upp sitt sår. Bättre än en sån där kon/krage i alla fall!

Har spelat in första delen till vårat senaste projekt, och imorgon så ska vi ta sista. Hoppas att vi fick med alla delarna, annars så har vi torsdag på oss också! Tror att det blev ganska bra i alla fall, även fast vi var ganska oinspirerade haha.



Hoppas på lägenhetsbyte...





Vi lade upp våran lägenhet för lägenhetsbyte hos Väsbyhem nu. Har inte tänkt på att man kan göra det förut. Laddade upp de här bilderna lite snabbt också, ska ta lite finare sedan, men så att det finns någonting att se i alla fall. Tycker att de duger ganska bra för att vara fruktansvärt snabbstädade.

Och dessutom så får ni se hur det ser ut hemma hos oss för tillfället! Två flugor i en smäll liksom.



Crysis 2 Nano Edition för 99 kronor!






Thomas köpte Crysis 2 Nano Edition för 99 kronor på Webhallen. Bilden i mitten visar allt man fick med. Helt galet. Jag claimade art-booken direkt. För sån är jag MAHA. Nej, men helt gaaaalet.

Sedan så köpte vi kolsyrepatron till Sodastreamern som Thomiz köpte till mig i julklapp. Så nu kan vi dricka b00bblevatten när vi vill woho.

Ikväll så ska vi åka till Kista och titta på Sherlock Holmes filmen. Hoppas att den är naaaaajs. Hoppas att ni har en supertrevlig helg!

Är det inte crazy-kallt i Stockholm föresten?




Städning!




Har städat mitt skrivbord. Det här är en före-bild, obviously. Ni kanske får en finare sen, men jag orkar inte ta en nu!




5 januari 2012







Vår dag:
  • Frosta av frys och kyl. Det var isberg i båda, men vi använde Global Warming på dem. "It's super effective!"
  • Rääääk-toast till middag. Om nom nom. Så längesedan jag åt räkor.
  • Sedan så plockade jag fram mina akvarellfärger en liten stund. Använde dem senast när jag var typ 12 tror jag. Lite ovant, men fortfarande superroligt! Det blev någon slags skogsprinsessa med fjädrar eller blad på klänningen. Fri tolkning. Tycker att hon blev söt i alla fall.


Såg Paranormal Activity 2: Tokyo Night med Thomiz förut. Dog lite, den var stört läskig. Tittade mest på Thomiz eller i mina händer. Eller på Tiny Tower på iPhonen. Funderar på att se "The Help" nu. Någon som har sett den? Är den värd att se?

Ha en trevlig långhelg i alla fall!

 


4 januari 2012




Nyduschad-cheesburgarätande-snartfrisk-tjej. I en jättefin morgonrock som Thomas köpte till mig HIHI. Inte så bra bild though. Har velat ha en fin jättelänge, och så fanns de på rea på Gina Tricot! Sänkyo babe!

Nu ska jag försöka spela Mass Effect och snyta ut det sista snoret.



Hihi jag vann!





Hihi vann det här halsbandet. Tack så hemskt mycket Whirlwind!




Lil'sis.




Min bästa syster i hela vida världen. Jag älskar dig, och jag saknar dig redan <3




Varning för pensionärer!







Var ute på promenad med min finaste hemma hos mamma. Såg den här roliga skylten på vägen hem. Här varnar man inte för barn inte, men pensionärer kan vara ute och irra på gatorna!




Nyår!








Nyår var supermysigt. Tack alla som var där!

Är hemma i Väsby igen, och imorgon börjar skolan. Känner mig knappt utvilad alls, så hoppas att jag får en lugn helg i alla fall. Har haft två jättebra veckor, och speciellt nu i Göteborg.

Hoppas att alla får ett superduperawesome år!




RSS 2.0