Ready for love

Idag är jag happi_gal_91. Det är det ingen tvekan om. Det är sommar ute, jag ska klippa mig om några timmar och bäst av allt, Marcus har skickat sin iPod nano 8gb till mig. Tänk om det kunde kännas såhär bra varje dag?

Jag har varit duktig flicka och klippt våran gräsmatta idag också, det tog ungefär 1½ timme. Tråkigt, men så tjänar jag ju 50 spänn på det också! (Haha, ganska dålig timlön...)

Om en timme eller så ska jag och Jessica in till stan och äta glass, men nu ska jag plugga lite!

I don't wanna sleep, I don't wanna dream.

Det har varit värsta chill-dagen för mig hitills.
  • Gick upp ur min sköna säng.
  • Tog tåget till skolan.
  • Var i skolan 10 minuter.
  • Köpte A3 portfolio.
  • Åkte tåg till Alingsås.
  • Promenerade hem, 30 minuter.
Och just nu så sitter jag här och håller på att illustrera visitkort. Måste skriva ut en massa illustrationer imorgon i skolan, och göra färdigt min portfolio. Just nu sitter det en bild i den och det är ju lite tråkigt. Så ska försöka fixa det också!

Michan frågade om jag ville åka med till Stockholm när hon skulle dit och kolla på lägenhet, så jag måste fixa iordning mitt CV osv tills dess. Sedan så är det väl bara att fråga runt, antar jag. Nej, nu vet jag inte vad jag skriver längre, så jag återkommer lite senare, kanske med en bild på hur mina visitkort blir.

Breathe in my addiction.

22 grader ute idag, när jag kom hem. Fy sjutton vad skönt och om precis en månad fyller jag 18, men jag vill nog helst slippa.

Bara en lektion imorgon, så den dagen lär ju bli rätt chill. Onsdag också, först Grafisk Design en stund och sedan så ska jag åka och klippa mig. Funderar fortfarande på om jag ska skaffa lugg eller inte. Men det lutar åt det hållet!

Kollar på that 70's show på tv. Haha, det är så roligt och vad gör man inte när man bara har ettan, tvåan, och fyran? Jag längtar hem till Victor så att jag kan kolla på Disney Channel och MTV hela dagarna! Snart så... Snart!

På tal om det, Victor jag saknar dig.

090426Det här är vad jag har hållit på med idag. Till mina arbetsprover, men mer vågar jag inte visa tyvärr. Det finns lömska människor där ute som gillar att ta andras idéer, nämnligen! Men som jag har sagt flera gånger, så kommer det bilder på alla arbetsprover i slutet av maj, förhoppningsvis! Så ge inte upp hoppet, kära vänner.

Imorgon är det skola... Och jag är sådär lagom peppad. Men det går nog bra. börjar 12, slutar halv 5. Woho.

Hoppas, hoppas, hoppas.

Jag tänker inte säga vad som har hänt. Men snälla söta rara, fungera som jag vill att det ska fungera. Då kommer jag att vara Sveriges lyckligaste flicka, jag lovar.

Carro och Elliot.Här är en bild på Carro och Elliot sedan i ... måndags? Vi måste hitta på någonting snart igen!

A shipwreck in the sand

Marcus är bäst! Jag skojar inte. You made my day <3

Punk goes pop!

Har precis städat hela mitt skrivbord och nu kan man faktiskt se att det är av trä. Jätteskönt i alla fall, kanske äntligen kan få lite arbetsro... Jag blir så stressad när det är massa skit överallt!

Nej, jag glömde bort precis allting som jag hade tänkt skriva. Skriver lite senare istället!


Webbdesign


Webbdesign-projekt, haha. Jag trodde att det skulle ta 3 miljoner år, men det har gått betydligt fortare. Tack och lov. En sak mindre att oroa sig för, ska bara fixa galleri osv, så är jag klar!

Vågar inte visa hela layouten än, för jag har mitt önskade domän-namn på den - och det skulle vara tråkigt om någon annan tar det ifrån mig. Förlåt för det!

Skor för 90 kr.

Hittade skor till studenten idag, vilken lättnad. Nu behöver jag bara en tröja/jacka och så är alla de köpen färdiga. Men gud vilken tid och kraft det har tagit. Skorna jag köpte idag hade tidigare kostat 299,- men pågrund av lagerrensning så var det 70%. Rea är alltid bra!

Nu kollar jag, mamma och Jessica på: Hjälp, jag är med i en Japansk tv-show. Hur roligt som helst och efter det så är det Medium, så det blir en riktig tv-kväll idag. Hejdå så länge!

Porträtt på My.Här är ett porträtt på min söta My! Redigerade det till Foto A, som porträtt... tror jag. Vad tycker ni?

Någon som vill sponsra mig med en MacBook?

Illustrerade den här bilden idag, i skolan. Tog ungefär 10 minuter.
Jag är verkligen i behov av en bärbar dator, och inte minst en Macbook. Ska göra mitt bästa för att jobba ihop pengar till en, nu i sommar, men man vet ju aldrig hur det går. Illustrerade den här bilden idag i skolan, tog kanske 10 minuter att sätta ihop. Inte en särskild komplicerad bild att göra!

Idag så var jag på körskolan också, och det gick förvånansvärt bra. Läraren sade att jag skulle kunna ta körkort relativt snabbt, med tanke på att jag lär mig så fort. Så jag är ganska peppad på det nu!

Project Bulletproof.

Vi hade projektredovisning idag, och jag tycker att det gick pretty good faktiskt. Jag och Sara skötte oss utmärkt! Har precis börjat arbeta med mitt flash-arbete också, funderar på att lägga upp lite printscreens, men vi får se. Imorgon så ska jag till körskolan, de ringde alldeles nyss och sade att jag fick en extra lektion för att min vanliga lärare inte kunde köra med mig. Så imorgon ska jag köra 3 lektioner och bara betala för 2! Superbra nu när vi inte har några pengar alls här hemma.

Måste betala balen också, påminn mig om det... Och köpa väska och någon 'jacka' eller någonting. Men det ordnar sig nog. I hope. Nu ska jag fortsätta arbeta, skriver kanske lite senare!

(Och ladies and gentlemen, ni får gärna kommentera!)

Bexy Bulletproof.

Projektredovisning idag, hoppas att det gick bra. Det kändes ganska bra ändå. Langar oseriös och inte särskilt fin bild, men som jag sagt tidigare så kommer det snart nya.

I want it all!

Pratar med Sara på skype nu, fixar med det sista för Bulletproof presentation. Redovisning imorgon, men det går nog bra. Ska lägga upp en bild när jag får tid, men orkar inte fixa med det just nu.

Det var jättemysigt hos Carro och Elliot hade blivit stor pojke! Han var jättegullig och jag fotograferade en himla massa. Bilder från det kommer också, dock inte idag. Förlåt, för det. Men det är som sagt en hel del att göra och jag har inte tid med allt. Men jag lovar, när jag lägger ut bilder, så kommer ni inte att bli besvikna.

Sara sjunger på en HSM3 låt, som jag har fått på hjärnan, tack. Bigger is better, and better is bigger! I WANT IT ALL.

Nu ska jag snart sova, men först så behöver jag nog en ordentlig dusch. Har varit ute och gått i alla fall två timmar idag. Jag är stolt över mig själv, ska bara hålla mig till mina nya regler nu, så har jag allting som i en liten ask!

090420, eftermiddag.

Har precis givit min stackars skrikande mage lite pasta och en halv biff. Jag förstår inte hur jag kunde glömma att ta med mig äpplen idag till skolan, jag har ju nästan alltid det? Speciellt idag, när vi brukar ha lång dag. Tur att jag lyckades smita vid tre.

Snart så ska jag ge mig av till Carro och så ska vi gå på promenad med lilla Elliot. Han har nog växt flera meter sedan jag såg honom senast. (Jag med, fast på bredden)

På tal om min bredd. "Ät frukost som en kung, lunch som en riddare och middag som en fattig." Ska bli mitt nya sätt att äta, de första tre veckorna ska tydligen bli jobbiga, men sedan har kroppen vant sig. Jag kommer att ha svårt att motstå från godis och chips, men tänk så mycket pengar jag ska spara? Jag ska försöka promenera lite varje dag också, för att få upp pulsen lite. Bad-snygg-2009, here I come.

090420

Sitter i skolan och har ingen lust med någonting. Har fått en uppgift där man ska illustrera ett alfabet i Illustrator, och det är ju en rolig uppgift i oförsig. Men jag har ingen tid eller inspiration till att göra det. Jag har ingen inspiration till någonting, nu när jag behöver det mest. Inte många veckor kvar tills jag ska skicka in Beckmans- arbetsproverna. Stress, stress, stress. Någon som kan få tiden att gå långsammare, snälla? Tiden är min värsta fiende just nu.

090419

Hej bloggen.

Det känns skönt att börja om igen, min andra blogg flippade ut en aning. Eller så var det bara jag som tröttnade på att hålla ordning. Jag håller på med mina arbetsprover till Beckmans nu, får se när jag orkar lägga upp dem här. (Har fortfarande inte lagt upp mina arbetsprover till Konstfack, ska göra det i Maj, när det är över) Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva och jag tar säkert bort det här inlägget sedan ändå. Men det såg så tomt ut, så jag kunde inte hjälpa det.

RSS 2.0