She hit the floorIdag har det varit fullt ös från morgon till kväll. Började dagen med att simma med mamma, sedan övningskörde vi till körskolan och skrev upp mig på övningskörnings tider med lärare. Efter det så storhandlade vi och sedan spenderade jag resten av dagen med Emelie på potatisfestivalen. Jag är extremt trött nu, that's fersure.

Ska nog gå och nana!

Losing grip.

Nu är allt över, och då menar jag allt. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Jobba, vara au pair osv? Jag menar, jag kan ju inte jobba så länge som jag inte har ett jobb, haha. Någon som har ett jobb till mig, ja?

Jag vill ha jobb och pengar... Och lägenhet. Det ska jag satsa på nu. Nu när jag inte har så mycket annat att satsa på, haha. Nej jag vet ärligt talat inte vad jag skriver, ska snart ut med lillasyster på regnpromenad.

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN......FYFAN VAD VI ÄR BRA! Tack alla som totally made my night. Jag älskar er allihopa, true story. Ni är så jävla bäst.

And I don't want you, to give it all upJag älskar vanliga grönsaker, seriöst. Dessutom blir de ganska snygga på bild, haha.

Idag så bowlade jag med Kat, Nemo och Christopher. Jag låg typ sist, tills jag lyckades göra två strikes och då blev jag lite gladare. Aaah, jag kan inte fatta att det är studenten på fredag. Det har gått så himla fort allting, jag blir tokig och ändå är jag inte lika stressad nu som jag var för en månad sedan. Ska iof tillbaka till skolan redan nästa tisdag och göra mitt sista matteprov, men vad gör man inte?

Imorgon så har vi brännbolls-tunering i slottsskogen. Haha, jag vet inte ens om jag vill vara med, men jag ska dit och titta på i alla fall, så får vi se hur det går. Dessutom så kommer jag bara att ramla och skada mig om jag är med, det brukar jag alltid göra. Med seriös betoning på alltid.

Jag funderar på att gå och lägga mig, är så trött så att ögonen bara ramlar ihop. Men kvart över nio känns lite tidigt, jag är ju nattmänniska, hallå?

And I'll be fine.

Hej allihopa. Idag ser jag ut såhär, och jag är faktiskt ganska glad. Ska snart iväg med mamma till banken och hämta ut lite pengar, drool, sedan ska vi typ till soptippen med massa saker. Yay...

Och sedan när jag kommer hem så ska jag och Christopher aka Prekkan leka lite, and it will be loooots of fun.

Men hej så länge, alla trevliga läsare!

RSS 2.0