Xmas- om nom noms.








Bilder från när vi bakade i söndags. Helt stört gott (och onyttigt) blev det. Men helt sjukt värt.



You amaze me.



Thomiz tog den här fina bilden på mig. Jag älskar snö. När den är sådär fin. Snöstorm är väl inte lika kul kanske. Orkar inte lägga upp fler bilder idag, men det kommer kanske imorgon.




28 november 2010.



Nu ska vi strax iväg på julmarknad. Hoppas att ni alla får en bra dag!





Nattinatti.

Nu ska jag gå och lägga mig, och imorgon blir det först julmarknad med Thomas föräldrar och sedan julbak hemma hos dem. Ska bli jättemysigt!

Sov gott allihopa!



Bildbömb.











Här är lite bilder från dagen;
  • Mitt sminkbord behöver städas.
  • Jag fick en Hello Kitty leksaks-adventskalender av världens bästa boyfriend.
  • Det var snö ute när vi skulle åka till Barkarby.
  • Vi köpte en jättefin adventsljusstake på IKEA. Vi köpte också världens sötaste små shots-glas på IKEA, som ser ut som vanliga dricksglas fast jättesmå.
  • Nu ska vi äta morötter och gurka med dipp och kolla på film.
  • Jag har världens bästa boyfriend.




Trött_br00d.



Såhär trött och deppig ser jag ut idag, haha. Ska snart gå in och hoppa på Thomas i sovrummet, så att vi kommer iväg till Barka…r…by (stavning?) asap. Fast det beror väl på hur bakis han är idag. Haha. Hoppas att ni får en bra dag allihopa!

Känner att jag snart måste göra en ny header, när jag inte är blond längre. Hm, får fundera lite på det.




Whiiiiite.



Haha, jag beställde precis det här. Så får vi se hur det fungerar… Behövs verkligen i alla fall. Ush. Hoppas på det bästa!



Redhead.






Tänkte att ni ville se lite fler bilder, typ.




Lalala.



Jag gillar rött hår. Det är lite mörkare i verkligheten tror jag, men Photoshop äger.




Redhead… again.



Here we go again då, haha. Tredje gången eller någonting. Till och med fjärde. Får se hur länge jag orkar vara redhead den här gången. Visar bild sedan, om jag orkar, haha. Pos.




Leo.



Alltså… Om det här inte är det sötaste du någonsin har sett så är det antagligen någonting fel på dig. Ritad av Leo 3 (eller 4) år. Jag gråter typ när jag kollar på den. Han målar så fruktansvärt fina figurer och gubbar.




.

Okej, nu jävlar.





World Of Warcraft.



Blev tårögd och allmänt emotional när intro-filmen spelades. Känner mig aningen nördig, men jag älskar faktiskt Wow.

Så like, goodbye världen, hello World of Warcraft… Again.



Inspiratioooon.












Alltså. Tumblr <3 Så himla awesome.




Julkort…

Tänkte lägga upp en sneak-peak på Julkortet jag precis har designat. Men blogg.se ville inte samarbeta med mig, så nu får ni inte se någonting. Sucks to be you typ.

Kan tydligen inte ladda upp några bilder överhuvudtaget. Argh.

UPDATE:

Här är den lilla sneak-peaken. Enjoy.

 


Paaaaaaj.




Hallon & blåbärs-paj. Såååååååååå gottttt. Nu ska jag ta lite till.




Tv1.




Det här ska jag och Thomas syssla med de närmaste tre timmarna. YAAAAY. Nej. Vi har skjutit upp det tre veckor för länge nu… Så vi har inte längre något val. Första bilden är osorterad, och den andra är sorterad. Om ni inte såg det.



Pastah.



Jag älskar pasta-sallad. Helt seriöst alltså. Skulle kunna äta det varje dag.




Max&Mimmi!





Max och Mimmi var här igår och spelade Rock Band och Bezzerwizzer. Jättemysig kväll!




BFMV.





BFMV var awesome. Simply awesome faktiskt. Lika bra live som inspelade.

Men jag var så JÄVLA arg vissa perioder. Jävla mosh-pit-idioter. Var nära på att slå tillbaka riktigt himla hårt på flera stycken, men de hade väl ändå inte märkt det, så fulla som de var. Okej om man hoppar runt och tacklar folk som faktiskt vill bli tacklade. Men vi andra då? Så jävla värdelöst. Och de som absolut ska tränga sig igenom publiken för att komma så långt fram som möjligt? KÖA LÄNGRE DÅ. Istället för att förstöra för de som faktiskt har stått i kö. Ursäkta mitt fula språk, men ni ska veta att jag håller igen. Jävla idioter. Jag borde inte gå på konsert, jag blir ändå bara sur.

Dessutom så spelade ju inte Escape The Fate. Och Funeral for a Friend har jag ju sett förut. Så ja. Tur som sjutton att BFMV var så bra live som de var. Är fortfarande helt amazed. Och lite inspirerad till att spela gitarr… Får se hur jag känner angående det imorgon, min motivation brukar inte vara på topp längre än en halvtimme.

PS. Det är riktigt jävla kallt ute. DS. Skojar inte.

God-fucking-natt.




… Sigh.














Alltså. Jag är så sjukt himla inspirerad. Har kollat på Tumblr i flera timmar nu. Måste folk vara så snygga och duktiga? Jag fattar inte. Jag får ångest, typ.



Alalalaaa…

Är helt slut i huvudet idag. Gud, ungar kan verkligen vara jobbiga om de vill. Tror inte att de har lyssnat på ett enda ord jag har sagt idag. Snart är min rast slut också, och så måste jag gå tillbaka, men det gör inte så mycket, för de är så himla söta! Skönt att jag inte är så förkyld längre, bara ytte-pytte-lite kvar nu.

Skriver kanske mer när jag kommer hem, om jag inte är medvetslös då.



Home alone.



Är home alone. Nu ska jag lägga mig framför tvn, tror jag.





Picz.







Här är lite bilder från igår. De flesta talar väl för sig själva, så jag orkar inte skriva någonting.




Chetreo



Har illustrerat logga och grejer till Chetreo idag. Är jättenöjd faktiskt. Lyssna på hans musik genom att trycka på bilden.





My plans for today;

Idag har jag som plan att:
  • Gå till centrum och köpa lite nya akrylfärger och canvasdukar.
  • MÅLA.
  • Kolla på film. Vet inte vilken än.
  • Eventuellt läsa en Isfolketbok. Kanske första… Det var så längesedan.
  • Prata med mamma på Skype ikväll.
Ja, det var väl det. Har lite bilder att uppdatera från igår när jag orkar också. Så vi får se när det händer!





Schnyyyggg.



Jag har typ snyggaste lillasystern.





HTTYD.



Såg precis på How To Train Your Dragon med Thomas. En av mina topp-fem-favorit-filmer ever. Helt sjukt himla bra var den. Nu vill jag ha en drake.





Kylskåp.



Såhär ser vårat kylskåp ut just nu, av någon outgrundlig anledning så tänkte jag att ni ville veta det. Jag ÄLSKAR ananas. Så sjukt himla gott. Någon gång så ska jag illustrera mig med en ananas-hatt. Jag bestämde det nu.




Alalala mat.





Hihi. Min och Thomiz kväll. Pizza, mjuk pepparkaka, clementiner och Rockband. Nu ska vi spela Borderlands, tänkte vi.





POWERPUFFGIRLS.



KOLLA! En Powerpuffpinglorna-VHS!!! Som jag köpte för 5 kronor på Ica!!!

Inte för att jag kan kolla på den eller så… Men den är ju fin i alla fall. Ni skulle bara veta hur mycket Powerpuffpinglorna jag tittade på när jag var liten. Och jag skulle alltid vara Bubblan när vi lekte.



Klääääder.



Shit pommes vad jag behöver utekläder. Speciellt nu när jag jobbar på dagis. Får nog bli en runda till centrum i helgen, minsann.





Åh, puss.



Jag har världens finaste pojkvän.




Hejsan hoppsan.



Såhär ser jag ut idag, nu ska jag springa tillbaka till dagis innan jag kommer försent!



Borderlands.



Men lite mysigt är det väl i alla fall? Jag och Thomas har precis ätit middag, och nu sitter vi och spelar Borderlands tillsammans. Har jag sagt att jag älskar min pojkvän?



Walking Dead.



Äter körsbärstomater och kollar på Ung & Bortskämd. Haha så sjukt bra är det. Vilka jävla töntar, hur kan det bli sådär? Varför tillåter föräldrarna det? Helt galet.

Nu ska jag och Thomas snart kolla på Walking Dead, avsnitt två. Längtar inte alls.




Piiiizzzaaaah.



Såhär såg min middag ut. Nu ska jag nog… Spela Rockband. Eller kolla på tv. Har inte bestämt mig än.



Skiss.



Skissade lite förut. Vad tycker ni?





Pancakes!



Håller på att steka pannkakor mwaha. Snaaaart klaaaaaaar. Har för en gångs skull hållit mig från att äta under tiden som jag steker. = Duktig och tålmodig Rebecka. Dessutom så har jag inte hets-stekt dem som jag brukar göra. Tänkte försöka undvika att bränna allihopa.




Yrsel?

Känner mig lite illa till mods. Har vaknat två gånger under morgonen av att allting snurrar i huvudet, öppnat ögonen och så har hela rummet flugit runt. (Jag har inte druckit alkohol eller någonting liknande) Varför har det blivit sådär? Känns jätteobehagligt. Är det någon som vet någonting om det? Jag är lite förkyld, men har inte jättehög feber, mest snuvig och slemmig.

Hoppas att det inte händer igen. Och… God morgon, antar jag.



Sonic & Bioshock!



Spelade Sonic förut på xboxen hihihi. OCH SÅ KLARADE JAG BIOSHOCK förut också. Så awesome.


Ojdå. Det här inlägget skulle upp igår. Men det sparades tydligen bara som ett utkast. Aja, lägger upp det nu i alla fall!





Halvår!




Alltså, Rockband 3 är så sjukt himla bra. Jag älskar det. Tillbringade två timmar tidigare idag med att göra karaktärer. Hihi. Det finns massa snygga kläder och frisyrer!

Idag har jag och Thomas varit ihop i ett halvår. Det firade vi genom att jag lagade en jättegod middag; fläskotletter, potatisgratäng, rödvinssås och sallad. Imorgon så tänkte vi gå på bio, eftersom att jag inte har orkat gå utanför dörren eftersom att jag har haft feber hela dagen. Borde vara bättre imorgon!

HAHA, kollar på pensionärsjävlar nu. Dör på hur roligt det är. Nu ska jag fortsätta spela Bioshock, eftersom att jag inte har gjort det på en vecka typ. Thomas får sitta bredvid så att jag inte blir så rädd…

Jag älskar dig, Thomas.





Gamex och rockbandkväll.








Var på Gamex med Thomiz idag. Det var inte alls så roligt och intressant som vi hade förväntat oss att det skulle vara. Så vi gick därifrån 1 och en halv timme efter att vi arrived med några gratistidningar och en mini-Mario.

Sedan fick vi skjuts hem av Thomas snälla mamma och så köpte vi kina-thai-something mat. Jag blev chockad när jag såg en godispåse tillsammans med alla de andra sakerna, men där hade de tydligen lagt min friterade kyckling. Attans. Jag som hoppades på godis.

Nu ligger jag halvt medvetslös i soffan och äter satsumas. Eller clementiner… Eller vad sjutton det nu heter. Vad är det för skillnad anyway?



Cassie och Pontus var här igår och spelade Rockband! Jättemysigt var det, även om jag var hur trött som helst. Det tar på krafterna att busa med små barn hela dagarna.

Det var någonting mer jag skulle berätta om. Men jag har tydligen glömt det. Återkommer väl med ett nytt inlägg när jag har kommit på det. Hej så länge!




Woop woop.



Idag har jag varit på troll-disco. DET NI! Och så sa Asli att jag var hennes bästa fröken. Dör lite på hur söta de är. Dessutom så går det så fort eftersom att det händer saker hela tiden, hihi.

Nu slutar min rast strax, så ska tillbaka till jobbet.
Puss och kram, skumbanan.




Fröken Rebecka, hihi.

Har varit på jobbet sedan klockan 9. Har en halvtimmes rast nu. Löve it. Alltså, barnen är så himla söta så det finns inte. Visst att man blir lite trött i huvudet, men det är såååå worth it. Är inte van vid att gå upp sådär tidigt heller. Halv nio liksom… Shit.





Tröttig.




En bild på mig före jag sprang och en efter. Nu är jag helt slut. Holy crap, känner mig som spagetti. Men det är bra. Go me!





Wish me luck, alltså.



Ser jag tillräckligt dagisfröknig ut? Wish me luck!





Pizzabullz.



Bakade pizzabullar (pizzabullz, höhö). De blev jättegoda och jag är jättemätt. Nu orkar jag inte göra någonting mer idag. Tror jag. Puss och hej.





Zombeh-Thomas.



Ungefär sådär gick det till när jag målade Zombeh-Thomas. Det är oftast så jag brukar arbeta när jag illustrerar.





Färdig.



Färdig med illustrationen. Blev jätteinspirerad av Annas söta zombiesar på facebook, så var tvungen att måla mig och Thomas som zombeeehz. Och här är resultatet. Förlåt för mini-bild.



Illustrerar…

Håller på med en jättesöt illustration. Lägger antagligen upp på bloggen när jag är färdig!




RSS 2.0