Rockbaaand.



Här är massa låtar som Thomas har MISSAT att ladda ned till Rockband. Fattar inte att jag inte har kollat upp det tidigare. Shit vad jag har missat grejer alltså. I mean, Escape The Fate, Taking Back Sunday och Underoath?!?!!? Dör nu.

3 Doors Down - It's Not My Time
All Time Low - Weightless
The All-American Rejects - Gives You Hell
AFI - Love Like Winter
Breaking Benjamin - I Will Not Bow
Escape the Fate - The Flood
Underoath - Reinventing Your Exit
Taking Back Sunday - Liar (It Takes One to Know One)
Taking Back Sunday - MakeDamnSure
Taking Back Sunday - What's It Feel Like to Be a Ghost?
Plain White T's - Natural Disaster
The All-American Rejects - Move Along

Shit pommes frites alltså.



The Cleveland Show.



HAHA, jag hade ingen aning om att det här ens fanns. Har inte sett några avsnitt än. Har ni det?
Länk till Fox.com här.





Grabity?



Idag mår jag inte alls bra, ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Har världens värsta huvudvärk, mensvärk och vill mest bara kräkas. Tur att jag inte ska jobba idag, tycker jag.

Nu kollar jag på Top Model och väntar på att Thomz ska orka gå upp ur sängen så att han kan komma hit och pussa på mig.





29 september 2010



Håhå. Ska till tandläkaren idag. Undra hur många hål jag har… Har bara ätit massa godis och skit de senaste månaderna. Och druckit en massa läsk. Eh. Måste skärpa mig. Hoppas att det går bra i alla fall, är inte så rädd för tandläkare efter att jag hade räls i… 8an? 9an?

Funderar på att ta ett varv i Väsby Centrum efteråt. Vi får väl se vad som händer. Har inte så mycket pengar att göra av med, borde spara det lilla jag har istället! Jaja, we'll see.


Eh.



Bleh.




Reach.




Att man kan tycka om någon så sjukt jävla mycket. Ush vad du är bra. (Du skulle vara ännu bättre om du gosade på mig istället för att spela Halo just nu… Just saying 8D Fast med tanke på hur länge du har väntat på spelet så är det   totally okej, haha. PUSSS, du är bäst, är du glad så är jag glad!)

EDIT: Sara är bäst. Och awesome. Och ser snygg ut. Och gillar långa strandpromenader. Och tacos. Och bio. Och snygga killar. Som gillar att massera hennes fötter. Och är rika. Och har ett slott. Och är kungliga. Helst. Fast det är lugnt om de bara är rika. Det räcker liksom. De får gärna vara rockstjärnor också.

Fortsättning följer på Saras blogg.




Work, work.

Nu ska jag strax dra till jobbet. Är inte jättetaggad, men det blir nog bättre sedan. Det brukar det bli!




NOOOODLEEES osv.



Okej, en bild till kan ni väl få innan jag nanar då…

Här äter jag chinese food. Tror jag. Och någonting annat. Gott vare i alla fall.
Jag är så fruktansvärt mätt efter den här helgen att det inte ens är kul. Och ändå är jag sugen på mat right this moment. FML.

Nu går jag och borstar tänderna. Lovar.


I heart you.



Jag älskar dig.

I lördags morgon så åkte jag och Thomas ned till Växjö för att fira min farfar som har fyllt 75 år. Det blev en jättetrevlig helg med mycket skratt. Alltid roligt att träffa den delen av släkten, speciellt då det inte blir så ofta (vilket är jättetråkigt). Ska försöka lägga upp bilder imorgon, innan jobbet.

Vi tog en sista minuten biljett med tåget hem från Alvesta klockan 18 igår. Dessvärre så fick vi sitta och vänta i fyra timmar i Alvesta, och det är inte den roligaste staden i Sverige. Speciellt inte en söndagseftermiddag.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, puss och kram allihopa!




Skype.



Skypeade med Jessica förut. Sådär bra cam har hon…




Bexyblonde.



Sitter i soffan och kollar på Tyra Banks Show och Thomas spelar Starcraft med Mattias. Vi ska snart gå ned till centrum en snabbis tror jag. Lalala.





Åh, Tokyo.



Jag dör. Har kollat på lägenheter i Tokyo hela dagen. Om några år, då jävlar ska jag bo där. Och den som säger något annat… Jag avslutar inte den meningen. Tokyo är världens häftigaste stad och jag saknar den mer och mer för varje dag som går. (Var där 2008 med familjen för de som inte vet, i fem helt underbara veckor.)

Sigh.




Fooooodz.



Lagade fläskkotletter, potatismos med purjolök, brunsås och äpplemos. Alldeles för gott. Åt seriously mycket. Så går det när man är bra på att laga mat.




23…



Såhär såg jag ut när jag gick till Centrum förut. Jag hittade INGENTING att köpa. Så himla sugigt, fast bra också. Köpte två trisslotter i alla fall, men vann ingenting. Otursdag. Fast det är ju den 23 idag också, så det makes sense.



Vann ingenting gånger 2. Just rub it in my face liksom.




Your betrayal.



Lagar mat och lyssnar på Bullet For My Valentine. Woop woop.




Världens bästa mormor.



Jag saknar min mormor något fruktansvärt. Måste köpa ny mobil så att jag kan ringa henne snart.

Mormor, om du läser det här: Hoppas att allt är bra med dig, jag tänker på dig jätteofta! Jag älskar dig och saknar dig jättemycket. Du är bäst, puss och kram.

(Bilden är stulen från pappas bilddagbok, och tagen i Japan, i något köpcenter i Shinagawa eller something, kommer inte riktigt ihåg faktiskt.)




Dream on.

Nu ska jag snart göra mig i ordning och dra ned till Väsby Centrum. See ya later. Osv.



Hihi.





… Haha.




GuitaaaarHeeeeroooo.

WAAAAA ~ Såg på Kattis blogg att man kan vinna Warriors of Rock om man bara länkar och kommenterar. Så like, HELL YEAH? Länk till inlägget. Det skulle vara så himla awesome att vinna så jag… vet inte ens vad.




Hoppas, hoppas, hoppas.






Princess.

Jag köpte precis en mini-tiara från Ebay. 35 kronor kostade den. And I love it already. En av mina absolut mest använda hår-prylar är en tiara som jag fick av Carro i högstadiet. Tyckte att jag förtjänade en liten belöning efter dagen på jobbet idag! Så jag hoppas att den är så liten som jag tror att den är.





Macbar!




Sara tipsade om den här resturangen som finns någonstans i USA (har inte kollat upp ordentligt). De serverar bara maträtter med makaroner. Till och med inredningen är inspirerad av makaroner. Så sjukt kul. Måste ta mig dit någon gång!

Vilken är den roligaste/sjukaste resturangen ni har varit på?




Om nom nom kläder.



Jag ÄLSKAR tjocktröjan. Ska köpa den så fort jag orkar springa ned till centrum. Typ på torsdag eller någonting. Allting på bilden finns på Gina Tricot eller Bikbok.



Sallad.



Min middag i… Förrgår eller någonting. Har varit lite lat när det gäller att blogga eftersom att jag har jobbat en hel del senaste dagarna. Fick 544:- i dricks idag. Är ganska nöjd faktiskt.

Kommer nog att bli ganska dålig uppdatering de närmaste dagarna, jag ber om ursäkt för det i förväg! Ska försöka bättra mig så fort som jag får tid.




Söndag.



Gårdagens middag: Korv med bröd.

Idag ska jag bara chilla. Planerna är väl;
  • Vampire Diaries.
  • Duscha.
  • Äta chips och dipp.
  • Ligga i soffan och längta efter Thomas.
Det låter som en bra söndag, imo. Don't you think?



Impossible.



Impossible.





Just another rainy day… Again.






Såhär fint var det innan alla gäster arrived. Vi hade till och med fixat välkomst-bål. Jättegod var den. Det var is i också, men den smälte.





Paaaartyyyy.













Här är lite bilder från igår! Enjoy!





Listening for voices.



Just nu sitter jag i soffan och tittar på Thomas när han städar och fixar i hela lägenheten. Inflyttningsfesten som vi hade igår var väldigt lyckad, enligt mig i alla fall. Det var mycket trevliga människor här, och det skedde inga större katastrofer!

Fick blogg-tips av Johan också, men det är en hemlis ;)

Kommer att lägga upp fler bilder från kvällen senare, nu ska jag ÄTA. Om nom nom.





Blondbeckiz.



Såhär ser jag ut ikväll. NU KÖÖÖÖR VI. Eller?





Städar…

Håller på att städa inför ikväll, kommer inte att bli särskilt mycket bilder eller uppdateringar idag, men imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder!

Vi hörs kanske senare!


Ily, babeh.





Försökte att ta lite "såhär-ser-jag-ut-idag-bilder" innan jobbet. Dessvärre så lyckades jag inte ställa in skärpan ordentligt (har ett jättegammalt fisheye-objektiv) + att Thomas kom och störde/var gullig. Men ja, what you see is what you get helt enkelt.

Fick höra mycket roligt på jobbet idag. Men gud vad folk kan vara irriterande. Slutade vid 22.30, så det var skönt i alla fall, nu ska jag planera massor inför imorgon, när jag och Thomas ska ha inflyttningsfest!

Puss på er!



Fruuuukooost.



Glömde lägga upp en bild på min frukost. Here ya go.



Work work.





Sitter i soffan och kollar på Tyra Banks show. Ska strax byta om och dra iväg till jobbet.




Tokyo.





Jag drömde att jag var i Japan, igen, inatt. Så nu är jag lite deppig. Måste skaffa a serious amount of money och åka dit igen. Tokyo är världens bästa stad.

Kommer att bli lite dålig uppdatering idag igen, eftersom att jag ska jobba. Men ska göra mitt bästa i alla fall!



I might explode.





Det sket sig med mina gå-och-lägga-mig-planer. Spelade lite Rockband med världens bästa Thomas istället. Vi är pro och spelar bara på Expert, ofc.

Har ni spelat Rockband/GuitarHero, och vad tycker ni om det?





Ehm.



Såhär såg jag ut innan jag rusade iväg till jobbet. Tog bilderna typ 2 minuter i 16.00. Och jag börjar fyra. Tur att resturangen bara ligger runt hörnet.

Var en ganska soft dag idag, sista timmen var näst intill tråkig faktiskt. Satt vid bardisken och lyssnade på gubbarna när de fyllesnackade, som vanligt. Man får höra mycket intressanta saker, fersure.

Nu ska jag dricka cola, läsa bloggar, och sedan sova.

Puss och godnatt!





Baibai!



Nu går jag till jobbet. Baibai!



Stuffz.



Idag droolar jag över de här sakerna från Plasticland. Om nom nom.




Jobb…

Idag kommer det inte att bli så mycket uppdatering, för jag ska jobba, men ni får ha en bra dag i alla fall!



Myspys.



Idag (eller ja, igår) har jag och Thomas kollat på sista True Blood avsnittet av säsong 3. Första Gossip Girl avsnittet av säsong fyra. Och en film som heter City Of Ember.

Mycket TV och väldigt lite annat idag alltså. Men det är najs med sånna dagar.



Lax&ris.




Idag blev det lax och ris till middag. Första tallriken är hur jag lade upp det från början, andra är påfyllning, som jag inte orkade fixa till särskilt fint. Men gud vad gott det är med lax!



Cookies.



Jag har börjat dricka bubbelvatten istället för läsk. Jag vet inte hur mycket bättre det är egentligen, men det känns bättre i alla fall. Dessutom så är det inte så sötsliskigt att man får ont i tänderna. Dessvärre så förstör nog kakorna hela grejen.



Tvätta.



Såhär hemskt ser det ut utanför tvättstugan i källaren. Förstår ni att jag måste ha med mig Thomas när jag går ned där? Bleh.




Seize the day?



Nu har jag vaknat precis. Eller ja, precis och precis. Svårt att sova när de håller på att bygga massa saker utanför. Ska ned till tvättstugan om en liten stund. Är väl sådär lagom taggad, men Thomas slutar snart skolan, så han kommer hem och hjälper mig.

Jag vill ha de där skorna soooo bad. Har ingen aning om var de kommer ifrån. Klänningen hittade jag på Ebay.
Aja, god morgon i alla fall!




:O



Såhär roligt kan man ha på Skype mitt i natten med sin bästa kompis. Nu vet ni.




All I can think of, is you.



Det är helt insane hur mycket nya människor som har hittat hit. Vilka är ni, och hur hittade ni mig? Jätteroligt är det i alla fall!





Rosett!



Köpte precis ett sånt här hårband på Ebay. Har tänkt göra det skitlänge, men har inte haft någon jämn hårfärg förens nu. Har ju planerat att bli precis sådär blond. Tycker att det är jättegulligt i alla fall! Och helt perfekt om man är för lat för att göra en rosett av sitt eget hår… (Ungefär som jag är).





Win.



Åt kiwi och äpplen förut. Så himla gott. Fast det svider lite i munnen nu. Åt typ 8 kiwis. Men det är braaaa. Bättre än godis, right?




Wiiiie.



Såhär såg jag och Thomas ut när vi gick hem till hans föräldrar i… fredags?




Majs.



Nu sitter jag och kollar på Tyra Banks på trean och äter majs. Jag älskar majs.





Just another rainy day.



Jag gav upp att städa garderoben innan jag ens började. Skissade lite istället, haha.





Snark.

Hej allihopa! Vaknade precis, och håller på att göra nudlar. Idag ska jag försöka städa i förråds-garderobs-grejen vi har i hallen. Kommer säkert att bli jätteroligt…

Vad ska ni göra idag?






Blondie.



Såhär blev bilden jag illustrerade tidigare idag. What do you think?





Om nom nom.



Nu är det dags för middag. Köttbullar och makaroner. Med massa ketchup på! Tänkte lägga upp en bild jag precis har illustrerat lite senare.



I just wanna break you down.



Åt frukost för en liten stund sedan. Nu ska jag duscha och raka benen, för jag känner mig som en kaktus.



Defying gravity.



Omg! Det var sjukt mycket folk som kollade på min blogg igår. Jag är van vid typ 10 pers. Hej alla nya i alla fall! Hoppas att ni stannar!





Sucker Punch.



Jag vill se den här filmen så sjukt himla mycket att jag bara vill dö. Varför är det så långt till alla bra filmer? Kommer flera stycken 2011. Skitliv.






Facebook, osv.



Ibland är min mamma ganska rolig.



Foooooood.



Såhär såg vår middag ut. Nu är jag proppis.





Fallen angel.



Sådär lagom dåligt gjord bild. Men nu orkar jag fan inte sitta vid datorn mer. Blir promenad till Ica tror jag. So long suckerz.





Ny header!

Har gjort en ny header, det var på tiden faktiskt. Vad tycker ni?




Steampunk.




Jag ÄLSKAR steampunk. Det är så överdrivet jävla coolt. Om jag hade haft mer tid och pengar hade jag slösat bort enorma summor på att köpa coola kläder och vapen. Jag hade tid till att sätta ihop en outfit från Ebay idag i alla fall. What do ya thiiiink?



Ily.



<3



… Nom.



Om nom noms.



Fredag.



Thomilomas lagade mat idag. Nu har vi movienight och myyyyspyyyys.




We owe this to ourselves.



Nu ska jag och Thomiz gå till Väsby Centrum. Sedan hem till hans föräldrar. Bajbajs så länge.



Blah… blah.



Hittade den här bilden på någons blogg och skrattade lite. Det är ungefär så mycket som jag bryr mig om politik. Roliga bilder är ju alltid… Kul. Obviously.





Hihi… hi?

Har två utbildningar som jag ska söka tills nästa höst nu. Go me.
Ska snart iväg och jobba. Hoppas att hostan ger sig snart. Och att snoret slutar rinna, haha.

Funderar på att duschaaaaa… Ja/nej? Ja.



Princess Protection Program.



Gjorde soppa förut. Om nom nom. Nu kollar jag på Princess Protection Program och ligger i soffan. Längtar tills min allra bästa Thomiz kommer hem.




Dream on.



Känner mig ledsen och bläig. Men det blir säkert bra, det borde det bli.




Hello, is it me you're looking for?



Såhär såg jag ut förut idag när vi åt födelsedagsmiddag. Mitt hår börjar bli ganska fint nu. Men schletet.




CAAAAAAAKEEEEEE.



Jag och Thomas (känns som att jag börjar alla mina inlägg med den meningen) åt upp det som blev kvar från prinsesstårtan igår. Om nom nom. Prinsesstårta är så sjukt gott. Kollade på Biggest Loser Sverige idag också, så fick lite dåligt samvete. Men det var gott i alla fall. Nu sitter jag och kollar på Harper's Island (igen) och Thomas sitter och skriker åt något spel han spelar.




Om nom pancakes.




Jag gjorde amerikanska pannkakor till frukost åt mig och Thomas imorse. Min stora pojke blev 25 år idag. Och min fina mamma fyllde också år, grattis till henne. Dessvärre så (miss)lyckades jag bränna pannkakorna, och särskilt snygga blev de inte heller. Men de smakade helt okej i alla fall, så det var… bra. Jag måste lära mig att inte steka på högsta värmen. Fast vill man att det ska gå fort, så vill man ju det.





TOAST.





Vi åt toast igår. Och Thomas var jätteglad över sin nya tekokare, som hans snälla mamma köpte till honom. Jättesöt är den!




Phun, osv.



  • Har varit hos Thomas föräldrar hela helgen och varit kattvakt(er). Tog med mitt Wii. Sedan köpte vi Mario Galaxy, Order Up och Madworld. Order Up är helt stört roligt. Haha. Precis lagom amusing för att jag ska vara helt fast.
  • Min älskling fyller 25 år imorgon, grattis till honom i förskott <3 Jag älskar dig och du är bäst, osv.
  • Jag vågar inte säga att jag nog är frisk nu, för då kommer jag att bli sjuk igen, precis som de andra tre gångerna, eller whatever det är. Dumt att utmana ödet liksom. Men jag mår lite bättre i alla fall. Återkommer när jag är helt bra.




Glass.



Glass.



Foooodz.



Det känns som att jag bara äter hela tiden. Hur slutar man? Det värsta är väl att jag små-äter all the time, eller att jag är sugen på chips och annan shit.

Jag ÄLSKAR hösten. Allting är så fruktansvärt mysigt. Jag är jättesugen på att ha värsta photoshoot-en snart. Ska försöka att övertala Thomas att hjälpa mig. Och eventuellt vara med. Hihi, önskar att jag hade mer inspiration till att vara kreativ. Det är så svårt att ha bra idéer hela tiden.




Ush.

Jag har ingenting att skriva idag.




RSS 2.0