31 augusti 2011








Såhär har min dag sett ut, basically. Är så trött, men ska försöka modellera lite. Måste komma igång med mitt 3DS! Har så höga förväntningar på mig själv nu haha, måste nog ta det lite lugnt. Glömde bort min kortkod på Ica förut också. Fick ta ut pengar i automaten, där jag tydligen kom ihåg den och så lyckades jag skriva in faceboob.com när jag skulle in på facebook förut, det går bra nu. Ska modellera lite och sedan i soffan resten av kvällen, idag är inte min dag.




Beckisnecki



Påväg till skolan, hihi.





HAHAHAHAHAHAHA




AHAHAHAHAHAHAHA.





Titta på vår fina toalett...



Tänkte bara visa er hur fin vår toalett är hihi.





Lekte lite till...



Lekte lite till. Hihi. Tyckte att hon blev ganska söt.





Höhö.



Såhär trött är jag. Nu går jag och lägger mig. Natti natti.





3D-pojke



Blev arg för att jag inte kan så mycket verktyg i Maya än. Så jag använde typ de enklaste som finns, och så blev det ganska bra ändå! Hihi.





Cullyyyy



Idag blev det kycklingcurry. Typ enda rätten med curry som jag faktiskt tycker om. Ser inte very gott ut, men det var det. Nu ska vi spela Madden 12 demot. POS.




Pocket watch part 2



Det här är vad jag har gjort i skolan idag. Typ det snyggaste jag gjort i 3D hittills.
Vad tycker ni?




Triple Cheese



Godaste. Hamburgaren. Ever.

Jag och Thomas testade Triple Cheese idag, and it did not disappoint, säger jag bara. Min nya favoritburgare. Try it, om ni inte redan har gjort det. På Max såklart.





Pocket watch



Det här är vad jag har gjort idag. Robin och Nathalie är lifesavers, haha. That's all I'm gonna say. Anyway, jag älskar min utbildning. Alla är så snälla och trevliga och lektionerna är awesome!

Jag längtar något stört himla mycket efter att kunna göra riktigt coola grejer. Men jag får ta ett steg i taget. Det tar ett tag att lära sig ett nytt program...




Laxsallad & anteckningsblock





Idag åt vi varmrökt lax med sallad till middag. Supergott! Är helt slut i huvudet, är inte van vid att gå upp tidigt längre haha, man vänjer om sig så himla fort. Men det är så galet kul i skolan att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag älskar min utbildning. Det kunde inte ha blivit mer rätt.




Drake! Typ.




Det här har jag gjort idag haha, I've got a looooot to learn, men jag tyckte att den blev ganska söt ändå. För att vara modellerad på ett så löjligt enkelt sätt.





SALLAD



Äter awesome sallad (lägg märke till att gurkan är formad som körsbärsblommor!!!!!) och tittar på när min lillasyster spelar Alice: Madness Returns genom skype. Nu ska jag duscha!



Fezt i Märzta






Såhär såg min kväll ut, typ. Lite dimmigare kanske.





Woopwoop



Såhär ser jag basically ut idag. Om regnet förstör mitt smink och hår när vi ska ut sen så blir jag skitarg. Hörde du det, regnet? SKITARG.



Warhammer 40k










Här är lite bilder på killarna när de spelar Warhammer med våran awesome nya terräng. Är sjukt nöjd och hoppas att det går att spela på ordentligt.




Ösregn!



Såhär ser jag ut idag. Nu ska jag och Thomas ta oss ut i regnet och hem till hans föräldrar för att låna bil och åka till Barkarby!




18 augusti 2011



Såhär ser en del av Warhammer-grejerna ut. Hoppas att de duger för killarna att spela med! Vi är nöjda i alla fall!






Tvspelsmatta



HAHAHAH en video gaming mat? Really? Roligaste jag sett. Jag älskar Ebay.




Goooood morning y'all!



Good morning y'all!

Idag är en helt okej dag. I think. Tänker så mycket på skolan, är nervös men samtidigt löjligt excited inför måndag. Hoppas att det är allt och lite till som jag har drömt om.

Idag tror jag att vi ska fixa färdigt Thomiz Warhammer-bord. Inklusive kullar och skit som jag har byggt. Är ganska nöjd faktiskt, ska visa bilder när allting är helt färdigt, kanske tar några på lördag när Thomiz kompisar kommer hit för att spela.

Nu ska vi äta soppa, och sedan gå och handla, eftersom att soppa är det enda vi har just nu. Hoppas att ni får en trevlig dag!



Eeeeeeeeeek



EEEEEEK. Upprop idag. Hoppas att allt blir bra, och som jag har tänkt mig och att allt blir awesome. Wish me luck!





Carwash!



Idag har vi också varit duktiga! Sedan har vi åkt runt i halva Stockholm för att hitta spraylim och sprayfärg med rätt nyanser till Thomas Warhammer-skivor. Det kommer att bli naaaajs! Stal lite frigolit för att bygga kullar med haha, hoppas att det går bra, annars så får vi fortsätta att leta efter styrolit. Det är tydligen svårare att få tag i än vad man tror. Det finns ju ägg-formade typ på Panduro, men det är väl inte riktigt vad vi letar efter.

Nu ska jag duscha och fixa i ordning mig, senare blir det True Blood och imorgon är upprop till skolan! Eeeek. Nervös.




Tvätt & städdag





Såhär ser våran dag ut.



I'll make up for this, I swear.



When the night falls in around me, I don't think I'll make it through.
Use your light to guide the way. Cause all I think about is you.





Bildbömb











Lite blandade bilder från de senaste dagarna, hoppas att jag inte har laddat upp dem än. Men aja!




Shopping-spreeee... Eller inte.





Idag blev det en myspys dag inne i stan med min älskling, och nu ska vi iväg till hans föräldrar för att fira fina Irene som fyller år!

Ha en trevlig kväll!



Stormtrooper!




Här är två bilder på hur jag ser ut idag. Nu är det dags för Gears of War med min boyfriend. Vi hörs när vi hörs!






iPhoneskal



KOLLA MINA FINA iPHONESKAL. Lycklig.





Apple-neeerd




Jag har precis skaffat iPhone. Och med den Hipstamanic-foto-appen. (Eller vad den heter) Kommer typ aldrig att ta ordentliga bilder mer.

OCH OMG kolla vilket awesome godis. Sötaste jag sett.






Ingen blogglust...

Har ingen lust alls att blogga för tillfället, bleh. Lusten kommer kanske tillbaka lagom tills jag ska börja skolan igen, vi kan ju hoppas på det i alla fall!

Hoppas att ni alla har det bra!




På södra altan!



Sitter ute på altanen och tar det lite lugnt innan vi ska iväg till tåget. Ska bli jättetråkigt att lämna mormor, men roligt att träffa alla på Öland!






Haverdal strand




Några bilder från världens bästa Haverdal strand. Min favoritplats.








Haverdal

Jag är hos min fina mormor, och jag är här så kort tid. Så jag kommer inte att uppdatera med bilder just nu. Ska vidare till Öland imorgon, och då blir det nog kanske lite bättre!

Hoppas att ni alla har det bra!


Talk nerdy to me



Ska iväg till min mormor i några dagar, och sedan så ska jag åka vidare till Öland med pappa och Jessica. Det kommer att bli jättemysigt!





RSS 2.0