29 december 2011





Igår hängde jag hemma hos Sara den rara och underbara. Vi hade det supermysigt och tittade på film och bara pratade. Just what I needed.

Idag är det inte lika roligt då jag har blivit skruttförkyld igen. Är helt utslagen och supersnorig. Roligt att Thomas äntligen har kommit hit. Men dålig timing.

Har inte så mycket mer att berätta, utan ska lite i soffan nu! Det är helt galen storm ute också. Inte okej.






27 december 2011




Kommer inte ens ihåg när jag uppdaterade senast. Eller vad jag skrev. Men vi är hemma nu igen i alla fall! Har firat mini-jul hos pappisen, och ikväll ska vi se The Girl With The Dragon Tattoo. Hoppas att den är bra. Sedan så ska jag iväg och träffa Sawra lite förhoppningsvis. Bara en liten stuuuund.

Och så kommer min boyfriend hit imorgon! Bästa ever. För er som inte vet så är jag i Göteborg nu! Vi ska fira nyår här! Älskar Göteborg.

Aja, nu vet ni var jag håller hus någonstans i alla fall! Hoppas att alla har haft en trevlig jul.




Converse!





Mamma köpte converse till mig idag! Ett par i något slags läder, och ett par andra. Båda gråa. HAPPIIIII.






23 december 2011









Här kommer lite fler random-bilder. De säljer vodka för typ hur lite pengar som helst här. Helt crazy. Synd att man inte kan ta med sig så mycket sprit hem.

Maiko har min drömbil (!!!) så om någon har en sån som de vill bli av med eller typ vill ge mig så är det helt okej. Bara att höra av sig. Den får gärna vara rosa också, det är helt okej.

Det finns så himla mycket söta bebisar här också att jag inte vet var jag ska ta vägen. Seriöst.

Imorgon är det julfest här i Zugdidi, och på söndag så åker vi till Istanbul för att sova där en natt och vänta på flyget, och sedan så ska vi hem igen. Har gått galet fort hela den här resan.







22 december 2011
















Här kommer en del av mina bilder från de senaste dagarna. Helt random osv. Men enjoy! Alla bilderna är tagna antingen i Tbilisi eller Zugdidi!

Fixade precis mammas trådlösa nätverk också som har varit trasigt/inte fungerat i typ 6 månader. Visste inte att jag kunde sånt, så är sjukt nöjd nu.

Nu är det dags att sova! Hoppas att jag kan uppdatera snart igen!





Snabbuppdatering!




Förlåt för dålig uppdatering, men vi har haft fullt upp här. Ska försöka att lägga upp lite bilder jag har tagit idag eller imorgon, men här är en som Jessica tog på mig idag vid Svarta havet. Det regnade massor, men vi plockade en hel del fina stenar ändå...

I går och i förrgår var vi i Tbilisi och tittade. Träffade många roliga människor, tyvärr väldigt få med engelska-kunskaper. Men kroppspråk går långt!

Hoppas att ni har en mysig julvecka!




Istanbul airport





Det går så stöööört långsamt att ladda upp bilder, så det blir nog inte så mycket med det den här veckan. Eller ja, får se om det blir bättre när vi kommer fram till mamma.

Jessica sover, och jag funderar på om jag ska titta på en film eller någonting. Har inte varit uppe såhär länge i streck sedan Dreamhack för typ 3 år sedan HAHA. Eller det måste vara fler än 3 år. Tiden går för fort!

Är så glad att jag överlevde flygresan även om det var lite skakigt på slutet. Nödutgångarna tändes och det var bara dödsångest på alltihopa. Riktigt skakigt och vingligt var det. Ush. Nu är det bara 3 flygresor kvar innan jag är safe igen.




Snart påstigning...

Nu ska vi gå på flyget alldeles strax. WAAA. Testar att mobilblogga igen.



På Arlanda...


Testar att blogga från mobilen för första gången, får se hur det fungerar! Nu sitter vi på Arlanda och väntar på vårat flyg. Hoppas verkligen att allt går bra.




Julfest!










Var på julfest i skolan igår. Det var jätteroligt, dansade loss med br000darna. Ångrade mitt val av skor redan när jag gick hemifrån, men då var det försent.

Är så glad att jag har fått lära känna så många nya och roliga kompisar. Ska bli så roligt att få träffa alla igen efter lovet!




Dödsångest




Det här är vad jag har i handbagaget när jag reser. Och så min lilla bärbara dator såklart. Inatt flyger vi till Istanbul, sedan ska vi vänta några timmar på flygplatsen för att sedan åka vidare till mamma och Georgien.

Är dödsrädd för att flyga, så hoppas att allt går bra. Om inte; så älskar jag er allihopa. Och tack för att jag har fått lära känna er! (Jag är löjlig jag vet.)




Time for julfest





Nu ska jag på julfest i skolan. Hoppas att jag inte dör, för min rabiesarm ser konstig ut. Men det går nog bra. AAAH nu måste jag byta om.




GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR




GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Från mig (och Thomas) Hoppas att alla får en jättetrevlig vecka!

Klickar ni på bilden så kommer ni till en liten snabbfilm där ni kan se ungefär hur jag har gjort snögubben. Om ni skulle vara intresserade av det! ELLER KLICKA HÄR.




Super Marioooooo… Inspired.




Här är en bild som jag satte ihop förut. Blev helt galet nöjd. Den är inte riktigt färdig än. Men ändå. Jessica är här nu. En dag kvar i skolan, och sedan åker vi. Det blir… Spännande.


Wishlist




Det här är väl min wishlist för det här året. Även om jag inte kommer att få någonting på den HAHA.
  1. Helst av allt så vill jag ha en snowboard. Gärna rosa eller med Hello Kitty. Ska börja spara.
  2. En locktång för stora lockar, har en för små nu. Men den är lite liten.
  3. En Hello Kitty Ipod speaker. Kostar alldeles för mycket. Men hur söt är den?
  4. PresentkortLagerhaus eller IKEA där jag ändå är och shoppar constantly typ.

Nu ska jag strax iväg till skolan för sista Technical Direction lektionen det här året WOHO. Vi hörs om några timmar! (Kanske)




Glass och julkort




Börjar bli mer och mer som Rebeckas matblogg igen det här. Men vad ska jag annars blogga om? Började illustrera julkort förut, lite i sista minuten igen, får antagligen bli mailkort i år igen. Men what do you do liksom.

Nu tittar jag och Thomas på Interview with a Vampire och ja, äter glass.





Cola och Somersby PEAR.





Det enda som finns i vårat kyskåp nuförtiden är dricka. Men det är ju inte helt fel det heller? Ska börja fota lite mer med min systemkamera tror jag. Det blir så himla fint. Speciellt eftersom att hipstamanic-appen inte vill fungera till och från på min telefon… (…arg)

Somersby Pear är fortfarande min favoritcider. Men den finns ju nästan ingenstans… Som jag har nära till i alla fall. Hoppas att de får in den på systemet i Väsby snart.





Noooodles





Var på Japanska Torget idag och handlade lite saker till mamma. Hittade lite roliga nudlar också! Den här sorten var jättegod! Jag älskar nudlar.

Vi redovisade våra senaste projekt idag. Ska lägga upp vårat på YouTube så fort jag har fått filen! Tycker att det blev jättefint!

Skönt med halvdag idag och halvdag imorgon. Sedan är det bara två dagar kvar i skolan. Det är helt insane. Jag har träffat så många awesome människor och lärt mig så himla mycket. Längtar tills nästa termin och hoppas att jag lär mig ännu mera då!





Tokyo




Jag älskar min Tokyo t-shirt. Ska nog köpa en till om de har kvar, för det här känns som en tröja jag kommer att slita ut.



Stormparkas!




Köpte äntligen en ny (och VARM) vinterjacka. Hittade den här godingen på InterSport. Änd I löve it. Stormparkas hette den. Det borde ju duga tycker man. + Att det var fina rosa detaljer på. Kunde ju knappast bli bättre.

Är helt utslagen i soffan idag. Kollar på Simpsons även fast jag hellre hade kollat på någonting annat, och spelar facebookspel. Försökte att få Thomas att spela Halo med mig. Men han verkade inte så intresserad.

Är väldigt dålig uppdatering nu, sista rycket i skolan och snart så åker jag och Jessica till Georgien. Förhoppningsvis så tar jag lite fina bilder när vi är där som jag kan visa!





Födelsedagskalas!




Galet dåliga mobilbilder från Olivias födelsedagskalas! Hann bara stanna två timmar, eftersom att vi lovade att skjutsa in Jessica till stan, då hon ska stå i baren på Nobel-efter-festen. Typ.

BIG MISTAKE! Såhär såg det ut i stan:


Röda bromslampor blandat med blåljus. Tog oss en stund att komma därifrån igen. Men bra för Jessica i alla fall. Hoppas att allt går superbra för henne idag(inatt)!

Nu håller vi på att baka lussebullar igen, eftersom att de andra tog slut löjligt fort… (Thomas……………)
Ha en fortsatt trevlig lördag!




Godis och grönsaksdipp!





Köpte en Haribo-kalender för halva priset WOHO.

Och sedan åt vi grönsaker med dipp och tittade på Idol. Så rätt att Amanda vann! Vi såg också på Unknown. Gillar verkligen den filmen. Vet att jag har sett den förut, kände igen scen för scen. Men jag har inte en aning om när. Så sjukt. Förstår ingenting. Den är ju ganska ny också, så borde inte ha sett den på tv. Äsch. Helt galet.

Nu ska jag nana, och imorgon ska vi på födelsedagskalas hos min lilla kusin Olivia!




Glitteeeeer





Älskar vinter-cidern. Så himla fin. Fixade mina naglar lite också. GLITTEEEEER.




OC och köttbullar





Såhär ser min kväll ut. Har precis börjat titta på OC. Herregud säger jag bara. Förstår inte varför jag inte har kollat på det förut. Just min kinda serie. Är helt inlöööve.

Och imorgon kommer Jessica! Crazymysigt. Hon ska stå i baren på Nobelfesten. Det ni. I'm so proud!




Tävling hos Whirlwind!




Tänkte vara med och tävla hos Whirlwind om det här halsbandet. Har velat ha ett skitlänge, skulle vara jättesnyggt till flera av mina photoshoots haha. Hoppas på det bästa i alla fall, var så stört längesedan jag vann någonting.

Gå in HÄR för att tävla (eller klicka på bilden)!



Header osv




Gjorde ny header till Malin! Tycker att den blev fin, och skönt med lite nytt, eller hur? Haha!



Roséeee




Köpte de här två superfina vinflaskorna idag. De hade inga andra sorter, men jag har sett att det ska finnas. GOTTA CATCH 'EM ALL, osv. Nej men ärligt, I'm in love.

Ikväll är jag ensam eftersom att min fina Thomiz svek mig och åkte och tittade på Betnér istället. Blir mys i soffan hela kvällen för min del! Fattar inte hur fort den här terminen har gått. Helt galet.




Monopol!





När vi plockade fram de sista julsakerna ur förrådet så plockade vi samtidigt fram Monopol. Jag vann när Thomas gav upp efter att ha hamnat på Centrum där jag hade ett hotell. (28,500 eller någonting…)

Det är synd bara att vi båda är så dåliga förlorare… Haha. Jag var skitsur när det gick dåligt för mig, och tvärtom. Men ja. Att spela sällskapsspel tar fram min absolut värsta sida, och därför försöker jag ofta att undvika det.

Nu är Thomas och Max iväg och köper pizza, och snart är det julkalendersdax!




Min kväll…




Vi väntade och väntade…



Och så poff! Färdigt! Galet gott blev det.



Gissa vilken som är min och vilken som är Thomas tallrik… Jag äter i alla fall med ögonen också.




Det här är mitt godis ikväll föresten. Jag älskar små tomater. Jättemycket godare än de stora. Tycker jag.
Nu ska jag titta på Junior Eurovision Song Contest och rita lite tror jag. Ha en trevlig kväll!




Saknar lite…





Det här är två dagar jag saknar från i somras.
  • Den första är från Metaltown, när vi sjöng karaoke på något random ställe i Göteborg som jag inte kommer ihåg vad det heter. Sara var med också, och allt var awesome! Tråkigt väder hela tiden bara…
  • Den andra bilden är från när jag, mamma och Jessica var i Istanbul. Jättemysigt var det. Speciellt tak-poolens utsikt. Alla turkar som var överdrivet på, var inte så roliga. Men men.

Nu återgår jag till vårat lussebak!



Nudå?





Nudå?



Hmm…




Gissa vad vi ska göra…





Svartglittrigt





Kolla mitt galet fina nagellack! Och mitt galet fina mobilskal. Svartglittrigt är min favorit… färg… just nu!




Tjuvarnas jul!





Föresten så gillar jag faktiskt årets julkalender. Tycker att den är jättemysig, bra stämning och allt det där. Hoppas att resten håller ställningarna!





Lugn kväll




Såhär + Idol och myspys med Thomiz ser min kväll ut. Skönt att för första gången på typ hela terminen inte ha någonting att göra. Helt galet.

Vad gör ni ikväll/i helgen?





Nöjd.








Fina Malin!







Bilder från när jag och Malin var ute och fotade i måndags!




2/3 rabies







Thomas köpte mat till oss på Burger King på vägen hem från Vaccinations-stället. Nu har jag 2/3 rabies-sprutor i armen.

Häromdagen så hittade jag den fina t-shirten med Tokyo tryckt på. Jag kan ju inte se en sån t-shirt, och sen inte köpa den, eller? Speciellt när den bara kostar 99 kronor!

Nu ligger jag i soffan efter en fruktansvärt produktiv dag faktiskt. Fick gjort några skoluppgifter som jag har skjutit upp ett tag och så har vi fixat det mesta ljudet till vår Meccano-reklam i skolan!




RSS 2.0