Lycklig.




Före och efter bild på min garderob. Vad tycks? Jag är i alla fall väldigt nöjd.




Tacos.



Vi åt yummymummy mat när Malin var här. Tänkte bara visa en fin bild på det.



Gamla stan.



Malin tog den här fina bilden på mig i Gamla Stan i lördags. Hihi. Bästa helgen på länge. <3




Foto&Shopping.



Var inne i stan och shoppade och fotade med Maaaaalin och Thomis. Jättemysigt var det. Fler bilder kommer senare, eller imorgon. (Antagligen imorgon, jag är helt slut)




Äntligen!




Hämtade mitt körkort idag, ÄNTLIGEN. Har väntat en månad på det. Avi:n måste ha kommit bort eller någonting. Men nu har jag det i alla fall!

Sedan så passade jag på att bränna en cd med massa awesome drive…ing…musik. Så nu fattas det bara en söt liten bil att köra runt i. Får väl se när det inträffar, med tanke på att jag typ… Inte behöver en bil… Alls. Atm. Men someday.




Vuxenpoäng osv.



Här är jag och min crazy snygga boyfriend. Som typ means the world to me osv. Jag ska på personalmöte ikväll… Känns… Vuxet. Ush vad gammal jag har blivit.





Alice Madness Returns.








SERIÖST. Jag behöver det här spelet.
Fy. Fan. Vad. Awesome.




VILDA WESTERN BBQ CHIPS YEAH.



Jag hittade ÄNTLIGEN de här chipsen. Har letat överallt sedan i somras. Har till och med mejlat OLW och frågat. Men nu är de mina MAHAHAHAHA.





Bleh-ish.




Känner mig bleh-ig. Skitdag och skitliv.

Är i alla fall jättestolt över min fina lilla syster. Jag älskar dig. Du är bäst.




Eh.



Trött.




Kladdkaka&Blodapelsin.



Jag och Thomiz gjorde kladdkaka och skar upp några blodapelsiner att äta till. Jättegott blev det. Men jag tyckte att kladdkakan smakade för lite choklad. Och det var lite tråkigt. Nu myser vi i soffan och kollar på I Am Legend.




Om nom nom.



Gjorde Japansk mat. Hihi. Så sjukt gott. Och enkelt!


Har glömt att säga att jag har varit på vårdcentralen också, fick 3 stycken olika medeciner haha. Så det var tydligen lite värre än vad jag trodde. Skitliv. Men aja, nu jävlar ska jag bli bra!




IronFist och skrivbord.




IronFist tröjorna är köpta på Ebay för jättelite pengar, som vanligt. Jättenöjd är jag. Thomas fick haj-tröjan och jag behöll clown-tröjan för mig själv. Gillar inte clowner egentligen, men… Ja. Aj lajk eet.

Sedan så har jag tagit mitt nattduksbord och ställt bredvid mitt skrivbord. Så nu har jag lite extra plats. Känner mig fett nöjd faktiskt. Det blir så trångt när man har så litet skrivbord som jag har. Är jättejättejättenöjd. Känner mig påhittig och kreativ och allting. Woho. Synd att jag inte orkar göra någonting bara.




Bleh.



Hm.




Tottoko Hamutaro NazoNazo Q!



Har äntligen köpt det här, för jättelite pengar på Ebay. Tänkte försöka bättra på mina japanska-kunskaper genom att spela och översätta det. Hoppas att det är en så bra idé som jag vill att det ska vara, haha.





Supahman.



Orkar inte med livet atm, men det är najs.




One hand in the grave.



Är så sjukt glad. De kostade nästan ingenting, och nu är de mina. MIIIINE MAHAHAHA. Nej men ärligt, jag älskar Ebay. Så himla bra är det. Iron Fist är så awesome.





Hihihihi.



HIHIHI hittade en sida där man kan göra purikura pics. Nöjd. Fast mitt namn blev lite… fult. Men det är svårt att rita fint med musen ;_;'.



Alla <3 Dag & TokiDoki!






Hoppas att alla har haft en trevlig alla hjärtans dag so far! Jag gjorde ett litet gulligt kort som jag skrev lite söta grejer i till Thomas innan han kom hem från skolan, och lade lite chokladhjärtan på hans tangentbord. (Som jag också städade)

Jag fick en ask med gelehjärtan hihi. Tack älskling.

OCH så kom min Tokidoki-leksak idag. Bästa alla hjärtans dag jag har haft någonsin, so far. Hihi.





Pandor.



Illustrerade lite söta pandor förut (och en hamster, obviously). Jag älskar pandor. I alla fall söta pandor.




Hår.



Är typ helt säker på att jag ska fixa håret såhär nu. Antagligen som den högst upp till vänster, eftersom att jag redan har ungefär sådär rött hår.

Får se när jag ska fixa det, kanske när jag ska till vårdcentralen imorgon, så kan jag plocka upp färg på vägen, så att jag har det hemma i alla fall. Det är så fruktansvärt tråkigt att inte orka göra NÅGONTING. Hatar att vara sjuk hela tiden.





Dreamboard.



Jag bestämde mig för att göra en Dreamboard så att jag hela tiden har framför mig vad det är jag vill få ut av mitt liv, i alla fall just nu. Klistrade upp den på väggen ovanför datorn. Så nu kommer jag att vara motiverad all the time! Eyes on the prize liksom!



You're all I need.



Fick höra idag att jag är bättre än frisco-mål eller att jag var ett frisco-mål med extra mycket orginaldressing. Haha. Tack babeh <3




Mat.



Mat.




Köttbullz.





Åt en matlåda med köttbullar och potatismos till lunch idag, efter att jag blev hemskickad från jobbet igen. Ska ringa till vårdcentralen imorgon och kolla vad det är för fel på mig den här gången. Jag är så jävla trött på att vara sjuk och att inte orka någonting.

Bleh.





CactusPup. Hihi.



Köpte en sån här på Ebay igår, för 107 kronor. Har velat ha en sån i typ… Ett och ett halvt år? Det är typ en prydnadsleksak. Eller something like that. Vill collecta all. Skulle vara så awesome. HIHIHI. Får hålla ögonen öppna på Ebay alltså…





Red.



Nu ska jag och Thomiz till Väsby Centrum och hämta ut någonting som jag har fått en AVI för. Hoppas att det är körkortet. Fast jag vågar inte hoppas för mycket.




Fruuukoooost.




Min allra bästa Thomiz gjorde jättegod äggröra till frukost. Nu ska vi dra förbi IKEA en snabbis, och sedan träffa Elin och en taxvalp som heter… Ture? Jag tror det var Ture.

Ah juste, var på Friday's med Mattias och Zandra igår. Det var jättetrevligt och jättegod mat. Prövade även en Strawberry Daquiri som jag har hört så mycket om. Men den var inte alls lika god som jag trodde att den skulle vara. Thomas drack en BAHAMA MAMA HAHAHAHA.

Hoppas att ni får en trevlig lördag!




Hihihihi.



Vann precis de här på en auktion på tradera. HAPPY_FACE. 123 kronor liksom.



Makeup <3



Herregud vad skönt det är att använda smink, när man inte har gjort det på typ en vecka. Känner mig hur snygg som helst.




Save me from myself.



DET REGNAR!!!!!!!!!!! Nu ska jag vänta på brevbäraren, och sedan testa att bleka tänderna. HAHA wish me luck. Om det fungerar så är det awesome, men jag har inte särskilt höga förväntningar.




Ten more minutes with you.



Det går långsamt framåt. Men shit pommes frites vad mycket kläder jag har. Helt sjukt. På tiden att jag rensar ut lite.




I can't do this.



Såhär bajsig och osminkad ser jag ut idag. Håller på att städa min garderob nu… DET ÄR FORTFARANDE FINT VÄDER UTE! HAPPY_GAL_91.



Sbagiti.




Var duktig och gjorde lite matlådor igår. Det börjar bli vår ute. Jag dör. Hoppas att det inte börjar snöa igen. Då kommer jag att dö på riktigt.




Droooool.



Omg den är helt galet snygg. Synd att den är sold out överallt. Fast å andra sidan så har jag ändå inte råd nu. Eller på några månader… Fast jag behöver ju ändå inte den nu… Men doooo want alltså. Drooool. Till sommaren kanske. För jag behöver faktiskt en ny bikini. Faktiskt.




RSS 2.0