I want to be your last, first kiss.



I miss this sooooo bad. Seriously. Vill att det ska vara sommar igen, nu. Så fruktansvärt trött på att det är kallt och mörkt hela tiden.




IronFist <3



:D




Surprisingly contagious.



Hej.

Jag vill att alla mina saker ska ramla ned i brevlådan nu. Jag gillar inte att vänta.




Over and over.



Har rensat igenom Photobooth. Hade 1600 bilder där, så det tog flera sekunder för programmet att ladda, och jag tyckte inte att det var okej.

Sedan så har jag skissat på en tattoo till Thomiz. Den blev better than expected, and he seems to like it too. Så det är awesome. Tror jag.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger. Ibland fint och ibland inte. Oftast inte. Funderar på om jag ska gå på promenad. Men det är så långt till hallen… Och alla kläder och skor. Så vi får se.





Eh. Hihi.


Kollade igenom mina roliga bilder. Haha. Herregud.




Nintendogs HIHI.



Köpte precis det här på Ebay för 113 kronor. Jag har velat ha det i ungefär… Jag vet inte, över 5 år. Så jag tyckte att det var värt det nu. Speciellt när Thomas var på Mc-mässa och inte kunde hindra mig.

Jag köpte Super Smash Bros också, förra veckan. Så det borde komma med posten nu i veckan. Undra när mitt körkort kommer också HIHI.




A glass of juice.



Roligaste jag sett på länge.




Lila.



Såhär såg jag ut idag.





Bowling!







Bowlade idag. Det var myspys. Jag var skitdålig, till och från HAHA.





Körkort. Yeah.



Här ser ni en brud som precis har fått körkort. Just saying. Eller ja, när bilden togs så hade jag ju inte det… Men nu har jag.




Sushi.








Gjorde sushi till mig och Thomas förut. Det blev jättegott. Visst är jag duktig? Haha.




Soup.



Köpte världens sötaste kopp i Säffle. Tänkte bara att ni kanske ville veta.




Watching us die tonight.



Städar igenom mitt sminkförråd. Boring osv. Men sedan så får jag ju köpa massa nytt fint smink. Right?




Hihi tjejkväääälllll.



Ska iväg och träffa Cassie. POSSSS.




Voltage.







Thomas ville att vi skulle äta grillad kyckling och sallad idag, så det blev det. Dessvärre så tyckte han att maten var färdiglagad på bild ett… Jag sa nej.

OCH HERREGUD VAD GOD MOUNTAIN DEW VOLTAGE ÄR. Seriöst. Lätt min favoritläsk i hela världen. Vill aldrig dricka någonting annat. Synd att den är så himla dyr.





Despicable… Tron.



KOLLA VAD ELIN STAL ÅT MIG. HAHAHA DET ÄR SÅ AWESOME. Nu står han vid tv:n och kollar på oss…

Vi var och kollade på Tron med Thomas familj. Den var sjukt bra faktiskt. Dessutom så köpte Thomiz sushi och godis till mig hihihi. It's good to be home. Speciellt eftersom att jag har klarat teoriprovet och allting nu. Äsch. Nu ska jag sova. Ska tillbaka till jobbet imorgon, det ska bli jätteroligt faktiskt. Får se om barnen kommer ihåg mig…

Natti natti.




Picture me broken.




Teoriprovet är avklarat… Var helt stört svåra frågor. Men ja, nu behöver jag ju aldrig göra det igen i alla fall, om jag inte vill lära mig att köra någonting annat än bil. Men det har jag väl inga planer på inom den närmsta framtiden.

Ska gå och se Tron med Thomas och hans familj ikväll, det blir nog mysigt. Nu ska vi tydligen spela något zombie-spel. Hm.





Bleh.



Okay, here we go…




Blablablabla



Hade världens mysigaste lördag, först med mamma och massa shopping. Hon köpte jättefina vinterskor till mig, så nu slipper jag i alla fall frysa om fötterna.

Sedan träffade jag två av världens bästa tjejer, Sara och My och så åt vi kinabuffé. Alldeles för gott typ. Och så satt vi och pratade i flera timmar. Jag saknar Göteborg så sjukt mycket.

Sedan så åkte jag och Sara hem till mig en stund och hängde, åt middag osv. Sedan åkte vi hem till Sara för att kolla på film. Myspysigt som vanligt.

Åker hem till min Thomiz idag, efter TVÅ veckor. Vill aldrig vara borta så länge ifrån dig igen. You complete me osv.



Göteborg.



Är hemma från Säffle nu. Eller ja, hemma i Göteborg i alla fall. Åker hem till Väsby och Thomas på söndag. Det finns nästan inte ens ord för hur mycket jag saknar honom.

Men imorgon så ska jag och mamma först in till stan för att kolla på skor, och sedan ska jag träffa bästaste Sara och bästaste My vid lunch. Supermyspysigt.

Men nu ska jag typ… Sova eller någonting. Jag är så fruktansvärt himla trött. Shit pommes frites alltså.




Jag klarat!






Liten bilduppdatering. Vi pluggar mest hela tiden, så det händer inte så mycket annat.




!!!




HAHAHAHAHAHA bästa ever typ.





Framhjulsdrivna bilar upplevs som understyrda.



Alltså seriöst, tror aldrig att min hjärna har fått så här mycket information på en vecka. Helt sjukt. Känner mig helt borta. Nu tänker jag gå och köpa godis.

Nu vet ni.












Körkortskurs!

Kommer att vara borta i Säffle i två veckor, så kommer inte att bli så mycket uppdatering här. Jag tror inte att det finns internet eller någonting där, så… Ja, får hoppas på det bästa, men det är så det ser ut nu i alla fall! Hoppas att ni får två bra veckor i alla fall!





… Happy new year?






Det har var de fyra enda bilderna jag tog det här nyåret.

Bäst med kvällen: Cassie och damen i trappuppgången.
Sämst med kvällen: 2-3 decimeter snö och konstiga Boråsare. (Är så glad att jag inte valde högklackat)




RSS 2.0