Bergianska trädgården










Här är lite bilder från igår. Lyckades ta en hel del fina, på de blommorna som inte var överblommade.





Hejsan hoppsan



Har på mig min awesome Star Wars tröja idag. Nu ska vi strax iväg och äta sushi och sedan titta på blommor! Vi hörs senare, kanske med lite fina bilder, om jag hittar någonting att ta kort på.




OFF WITH HER HEAD!





Här är lite bilder från Alice: Madness Returns. Jag är så sjukt rädd när jag spelar just nu. Det blir bara värre och värre haha. Och jag är ganska mesig redan från början. Är på sista kapitlet nu i alla fall. And I still love it.





Ny hoodie!



Min nya hoodie. Så jävla nöjd.

Btw, det är många som har frågat angående att jag spelar World Of Warcraft; för tillfället så gör jag inte det. Har mina perioder, men velar mycket fram och tillbaka. Ibland spelar jag några månader i streck. Sedan har jag uppehåll. Och sedan spelar jag lite igen. Just nu så spelar jag inte alls. Bara konsoll-spel. (Alice: Madness Returns, osv)





Halvnytt...



Ny hårfärg HIHII. Eller ja, på halva håret i alla fall.





STARWAAARS



Har tråkigt och photoshoppar dåliga bilder HAHA. Tror att jag ska gå och lägga mig. Är löjligt trött ändå.





Tvilling-ägg!




OMG. Det här är typ det coolaste som har hänt mig. Skulle steka ägg till frukost. Och så fick jag två tvillingägg. Har bara sett det på Youtube innan. Det är alltså fyra stycken ägg i stekpannan, med två tvilling-gulor. Asnöjd är jag nu. Måste vara ett tecken på... Något.




Zombie-state!





Spelade Zombie-spel med min snygging. Fast jag tröttnade ganska fort. Lyckades hålla ut till slutet och det blev lika i alla fall! Tur det, eftersom att jag är så dålig förlorare...

Jag har köpt en ny bebis idag... Jag gillar nya saker. Ni får se bild när den kommer med posten. Någon som kan gissa vad det är?




Vårdcentralen igen...




Var på vårdcentralen idag igen och fick medicin för mina stackars öron och allting annat som är fel på mig. Har handlat så mycket på apoteket nu också så att jag får högkostnadsrabatt. 65 kronor blev det saftiga priset för all himla medicin jag fick.

Snällaste tjejen gav mig sin kölapp på apoteket också. Fick hoppa fram 10 nummer. IMMD. Förlåt för att jag var för chockad för att hinna tacka ordentligt!

Bilder på jordgubbstårtan från igår, och på Thomas föräldrar, Irene och Lennart.





Mössa.



Jag har mössa på mig idag för att jag har så ont i öronen. Vi ska strax iväg till Thomas föräldrar för att fira Thomiz pappa som fyller år. TÅÅÅRTAAAAAA!




23 juli 2011





Här är lite bilder från dagen.





Pupppiiieees!



Ska åka hem en stund till Thomas syster och leka med hundvalpar. Vi hörs kanske ikväll!




Filmtips?



Äter lite sallad och ska snart se på film med Thomiz. Några filmtips?





Äpple-te!



Har druckit äpple-te från Turkiet, och tittat på Nick and Norah's Infinite Playlist. Nu ska jag gå och pussa på min fina pojkvän. Ha en trevlig kväll!




Steninge!



Vi åkte en sväng till Märsta och badade. Var bra väder en stund, sedan blev det jättemolnigt. Jag försökte sola lite, sedan låg jag mest på handduken och frös haha. Älskar att vara sjuk...



Före och efter!




Före och efterbild på våran vardagsrumsvägg. Thomas har tjatat så länge nu om att vi ska sätta upp de här postersarna, och nu blev det äntligen av. Har varit kattvakter + att jag har varit jättesjuk hela veckan. Så har inte hunnit blogga någonting/har inte haft någonting att skriva om. Hoppas att ni alla har det bra!




Taksim Square!



Här är en bild på mig och Jessica från Taksim Square.





Nervös...



Trött och sjuk tjej. Ska iväg och se sista Harry Potter filmen ikväll... Lite nervös faktiskt.




Shopping!







Här är en översiktsbild på allting jag köpte i Istanbul, och så några av mina favoritsaker!

  1. Nalle-hörlurar. Kommer inte ihåg vad den heter... Rilakkuma-something.
  2. Glassmåttband.
  3. R2D2-usb.
  4. Guitar Hero gitarrer i miniformat till Thomas.





Tillbaka till verkligheten...

Nu åker vi strax till flygplatsen för att ta planet hem. Hoppas att jag överlever den här gången också, haha. Ha en bra dag!


Besökte den Asiatiska delen av Istanbul.







Här kommer lite bilder från dagen. Är jättetrött, så hoppar i sängen nu! Imorgon blir det massage och sånt där turkiskt bad som jag inte kommer ihåg vad det heter.





Takpool och båttur!





Här kommer några fler bilder från igår. Väääärldens godaste Twister. Skojar inte. Har aldrig sett den förut!

Nu ska vi strax iväg och bada på hotellets takpool och sedan ska vi försöka att ta oss till den asiatiska sidan av Istanbul. Vi hörs nog ikväll!






Day 2.






Är så sjukt trött nu. Gör en likadan lista som igår, fast med andra saker såklart;

  • Vaknade vid 8 och åt konstig men helt okej hotellfrukost. Ni hade fått en bild på den om jag inte hade glömt minneskortet.
  • Åkte sightseeing-buss. Jättevärt faktiskt! Har tagit galet mycket fina bilder, men eftersom att internet är segt och mamma vill sova så hinner jag inte ladda upp så många idag.
  • Blev guidad i en Moské (stavning?) av en man som sedan ville att vi skulle köpa carpets i hans carpet-shop. Han lovade att alla var flygande mattor.
  • Gick på världens längsta shopping-gata som jag tyvärr inte vet namnet på. Gick från något 'torg' eller something som hette Taksim.
  • Köpte skor.
  • Köpte lite andra saker.
  • Blev raggad på och fick ställa upp på bilder var femte minut. "We have boyfriends" Sa vi. "No problem, what's your number?" Sa de.
  • Åkte hem till hotellet och åkte vilse i hissen.

Det är väl ungefär vad som har hänt idag, ber om ursäkt för att det blir lite bilder, men jag skyller allt på internet.
Någon som har några tips på vad man kan göra i Istanbul?




Föresten, jag har jättesvårt att svara på kommentarer nu när jag är i Istanbul, ska försöka ta tag i det igen när jag kommer hem. Men om jag inte svarar, försök att fråga igen, för jag har fått en hel del kommentarer på sista tiden, det är lätt att missa :( Jag menar absolut ingenting illa, bara så att ni vet!




Galen dag!







Det tar något frukansvärt himla lång tid att ladda upp bilder här. Så får se om jag orkar ladda upp såhär många bilder varje dag. Här kommer en kort sammanfattning för idag;

  • Kom fram till flygplatsen i Istanbul vid 17 something.
  • Mötte upp mamma och min syster Jessica efter en liten stund. (Läs: Flera timmar)
  • Mannen som hotellet skulle skicka för att hämta oss kom aldrig.
  • Fick istället skjuts några varv runt flygplatsen av en man som väntade på sin fru.
  • Stoppade en taxi istället.
  • Folk i Istanbul kör som GALNINGAR. Var livrädd hela vägen, dessutom så fungerade inte mitt bälte.
  • När vi frågade servitören (heter det så?) om maten var god på resturangen han serverade på så svarade han "No."
  • Blev raggad på ett antal gånger HAHA. "You dropped something, wait! You dropped something!" Vi bah "Nä..." Och han typ "You dropped my heart!"

Aaanyway, vi är framme och på hotellet. Nu ska jag duscha och lägga mig i sängen! Nu vet ni att jag lever i alla fall!







På flygplatsen...



Såhär ser min lunch ut idag. Väntar på att få gå på planet. Är så nervöööös. Hoppas att jag inte dör.





Istanbul!



Nu sticker jag till Istanbul för att träffa min mamma och syster i några dagar, kommer hem på söndag. Ska försöka uppdatera när vi är där, men vet inte hur det fungerar med internet och sånt. Annars hörs vi nästa vecka!

Puss och kram på alla söta nya bevakare!

Och Thomas, jag älskar dig. Du är världens bästa <3




Falling In Reverse



Jag älskar Ronnie Radke och hans nya band. Bästa som har hänt mig i år typ.





Mat!



Min middag idag. Kyckling-gryt-röra och sallad.

Thomas åkte på bio och jag försökte att börja packa till Istanbul-resan. Det gick inte riktigt så bra som jag ville och nu funderar jag på att se på film istället. Något bra filmtips?




Aligato Sushi!



Har tydligen ätit på Aligato Sushi och inte Arigato Sushi som jag trodde. Engrish <3





Kattvakt!

Förlåt för dålig uppdatering nu i helgen, men jag och Thomas har varit kattvakter! Kommer bli bättre efter nästa vecka när jag ska till Istanbul, hoppas på att kunna ta massa fina bilder där!



Ketchup!



Någon mer än mig som ÄLSKAR ketchup? Thomas köpte världens himla jätteflaska igår = hapi_gal_91.




Jess.



Redigerade en snabb bild på min fina lillasyster. Ily <3 Snyggaste människan jag vet typ.



Bioshock Infinite.










Det här är ett spel som jag längtar något sjukt mycket till. Bioshock Infinite. Seriöst, det ser så galet häftigt ut. Tror att jag låter bilderna tala för sig själva, för jag har inte ord för hur mycket jag längtar egentligen.

Ska recensera Alice: Madness Returns också så fort som jag har spelat klart det. Kan berätta att jag är helt SÅLD hittills. Just my kind of game.



"Vad använder du för program?"



Jag har fått en hel del frågor om vilka program som jag använder när jag fixar bilder/tecknar. Mitt absoluta favoritprogram är Adobe Illustrator. Det är min bästa vän i alla väder, och det programmet som jag är absolut bäst på. Jag gör allt som jag kan där, och fixar med final touch grejer och foto-redigering i Photoshop.

Nu vet ni!





Grill osv.




Såhär ser jag ut idag. Nu ska jag och Thomiz iväg och grilla hos en kompis. Vi hörs kanske senare ikväll!



Wii.



Är sjuuuuukt sugen på att måla såhär på min garderob. Men det känns lite för pilligt för att det ska bli bra. Ser jätteroligt ut i alla fall! Och det tar en ful gammal garderob till en ny level, höhö.



Omg, typ.



Får bli en dålig cambild från igår eftersom att jag inte har några roligare bilder för tillfället. Okej, ärligt, BÄSTA DAGEN på så sjukt länge.

Först så får jag reda på att jag har kommit in på utbildningen som jag sökt till och sedan hamnar jag på blogg.se framsida. Vet knappt var jag ska ta vägen. Det här kanske är vändpunkten eller ett tecken på att allt kommer att gå lite bättre från och med nu, vi kan ju hoppas i alla fall, eller hur?




Digital Graphics arbetsprover!


Kom in på Digital Graphics kursen som jag sökte i början av året. Ska leta upp mina arbetsprover och publicera dem här också. 3D-bilden är inte sådär superbra, men det är ju sånt jag ska lära mig, eller hur? Jag är så sjukt glad i alla fall!






Första arbetsprovet var en karaktärsdesign av en hemlig agent. Och så blev det.
Andra valde jag att modellera en kamera efter en bild.
Enjoy!





Melon & True Blood.



Nu är det dags för vattenmelon och True Blood med min favoritpojke.





Bilder…



Sitter och tittar igenom bilder jag har gjort och har ångest över att jag aldrig kommer någonstans.




Powerpuff Girls.





Övade på att göra gifs förut haha. Tycker att de blev ganska söta… Jag älskar Powerpuff Pinglorna.




Satan i gatan.




Ska iväg på grillkväll nu.





Mini!



Pappa köpte en mini-pc till mig. Är löjligt glad. Tack så mycket <3






Blackout.



Tycker att det mesta är ganska hemskt idag. Men nu ska vi gå hem till Thomas föräldrar en stund, har världens jävla huvudvärk. Och känner mig jätteledsen på grund av en sak som jag fick reda på idag :(





RSS 2.0