Ice Cream.Glassssss. Gott.

Alice: Madness Returns, äntligen.Glad tjej som fick hem Alice: Madness Returns idag. NÖÖÖÖJD. Förutom att jag ser assur ut på bilden då.

Ps. Visst älskar ni min palmfrisyr? Det går typ inte att ha utsläppt hår när det är så varmt.
Maaakeeeup.


Den här smink-sorterings-grejen är ett av mina absolut bästa köp någonsin. Den finns på IKEA för typ 150 spänn! Tack Cassie för tipset <3
Electric.Dododo. Bleh.

HAHAHA.Cassie och Pontus var här och gjorde min dag lite bättre, tack för att ni kom <3 Sedan blev det perukprovning på kvällen. Skrattar typ fortfarande…

MisfitsJag och Thomas har tittat på Misfits hela kvällen. Så sjukt grym serie haha. Oväntat faktiskt, ren slump att vi valde att kolla på den. Men seriöst, se den!

Hellcat!Fixade ny header till My. Skitsnygg brud med asnajs blogg, så kolla in henne! (Det är bara att klicka på bilden för att komma till hennes sida)

Hemma igen!Kan väl sammanfatta helgen med ett ord: Regn.
Men det var trevligt ändå, och vissa var tröttare än andra på tåget hem… Haha.

Escape The Fate.Metaltown är naaaajs. SOAD var awesome igår. Och Escape The Fate. Seriöst, jag är så glad att jag fick se ETF. Har lyssnat på dem sedan typ 2004-2005. Så det kändes som att det var dags, haha. Nu kan jag dö lycklig.Metaltoooooown.Nu ska jag och Thomiz in och köa för våra festival-band.Vi hörs kanske ikväll!

Night out in Gothenburg.

Jättetrevlig kväll som avslutades med karaoke på Avenyn. Asnöjd typ. Kändes skönt att ha some fun. Tack till alla som made my day <3

Bleh.Illustrerade ett självporträtt på hur jag känner mig för tillfället.


Ingenting är okej just nu faktiskt.Zombeehbaagaaah.Min zombieburger som jag kladdade ihop förra veckan.

Alice: Madness ReturnsSooooooon…………

Examen!Bild stulen från Max.


Var på Mattias examensskiva igår, och det var jättetrevligt. Så grattis till både Mattias och Thomas som har tagit examen! Men nu har jag trehundratusen myggbet att slåss med istället. Jag blir snart galen………………

MonsterFick hem mina Lady Gaga-inspirerade handskar idag. Nöjd. Passar peeeerfeeeeekt.

Sweet dreams

Avslutar med en glad bild på mig, för det är så sällan ni får se sånt.
ÄLSKAR mina nya peruker. NEEED MOOOOOAAAR.

Wig!Fick hem min blonda peruk idag. Och det var till och med billigare än att färga håret. HAHA. Orkar inte…

Dop!

Jag älskar att träffa alla mina små söta kusiner. Det är helt galet roligt alltså!
Julia!Var på dop idag, för den här lilla godbiten. Världens snällaste och sötaste unge, säger jag bara! Jättetrevligt var det!
Sooooool.
Det var jättetråkigt att åka hem från Göteborg idag. Saknar alla så mycket just nu. Men jag har i alla fall världens bästa pojkvän, så jag klarar mig nog ett tag till i alla fall <3 Har haft bästa veckan det här året tror jag.

Student 2011.


Världens bästa lillasyster tog studenten igår. Grattis till dig <3 (Och grattis till resten också, såklart!)

RSS 2.0