NYblogg



Hej allihopa, tänkte bara berätta att om ni vill fortsätta att följa mig så får ni från och med nu kika in på http://bexelyn.blogspot.se/ istället.

Jag har länge tyckt att blogg.se inte är särskilt rolig att blogga på, varken designmässigt eller smidighetsmässigt. Så that's how it's gonna be! Ingen större skillnad för er förutom att den är just snyggare!

http://bexelyn.blogspot.se/ http://bexelyn.blogspot.se/ http://bexelyn.blogspot.se/




ROXANNE



Fixade i ordning fina Vivis bloggdesign lite. Tycker att det blev jättefint! Hoppas att hon blir nöjd hihi, annars får jag göra om. Klicka på bilden om ni vill komma till hennes blogg!


GIFTSfrom New York






Thomas fina syster Elin och hennes sambo har precis varit i New York! And they brought gifts! Tack tack tack!


SNARTkommer mamma <3


MMM


VÅFFELdags


CHERRYvalley



Övade lite på att rita i Photoshop. Jag är inte alls bra på det jämfört med annat jag kan göra. Kommer bli bättre sen när jag köper min nya ritplatta också, nu använde jag musen. Det blev helt okej i alla fall, fuskade lite med vattnet på slutet för att det blev så sjukt fult, så lade på ett fotografi som jag fixade till lite haha. Men annars är jag ganska nöjd!


ONLINEpizza




Kollade i fönstret varannan minut för att kunna ta kort på pizza-gubben. HIHI. Älskar att köpa pizza på nätet. Älskar allt man kan köpa på nätet.


BORING

 

Såhär kul har jag haft det idag… Inte särskilt kul alltså. Men det har varit en lugn och skön dag i alla fall, så det är bra.



EVEN YOU, BED? EVEN YOU?







Alltså jag kommer inte över hur roliga jag tycker att sånna här bilder är HAHA.

MYSkväll hos Cassie!





Var hemma hos Cassie igår och åt god mat och hade det mysigt. Vi spelade parspel och kollade på standup och allt var awesome!


HAMTARO





Jag älskar Hamtaro HAHA.


INTEigen...


REBECKASmatblogg... Igen.


EHhej



Hej mig.

FREDAG



Gjorde lite LCHF-inspirerad mat till frukost/lunch. Lalala.


DARTHMERCURY



Hittade den här också HAHA. Coolaste jag sett på länge. Både DARTH VADER OCH FREDDIE MERCURY? Oh the epicness. Var från Queens The Game Show typ 1980 tror jag att jag läste. Awesome.


FABULOUS



OCH DEN HÄR HAHAHAHAHA SÅ SÖÖÖT.


HAHAHAHAHA



HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.


TORSDAGSmys


MAAAT


ONIGIRItime



Om nom nom.

LAMPOR



HUR FINA? Vill ha Gummybear-lampan sooo bad. Undrar om den finns i rosa…


WORKwork


STARSHIPS



Fattar typ fortfarande inte att jag och Jessi ska se Nicki Minaj i sommar.


SCHOOOL


CHARACTERdesign



Ni har tidigare sett lite bilder på mitt enskilda projekt i skolan. Det här är i alla fall den färdiga bilden. Är ganska nöjd faktiskt, tappade väldigt mycket fart på slutet men det blev ju rätt så bra ändå!

Är helt amazed att jag klarade av det. Kan visa lite fler work in progress bilder sedan, såg fruktansvärt ut från början. Som någon slags alien typ haha. Som jag har sagt förut så fattar jag inte hur mycket jag har lärt mig på den här ändå ganska korta tiden i skolan. Fortfarande såååå nöjd med världens bästa utbildning!


MOBILblogg: Mat


IKEA




Det syns skitdåligt, men köpte ramar till mina 3D-tavlor som jag köpte på Sci-Fi mässan! Det blev jättebra, nu får vi bara vänta tills vi flyttar med att sätta upp dem eftersom att Thomas inte vill borra hål i väggarna här… (Vi ska inte flytta, men vi vill)

Vi köpte också en bäddmadrass typ, till soffan så att folk kan komma hit och sova över haha. Nu ska vi hem till Thomas fina föräldrar och grilla! Ha en trevlig annan dag påsk eller vad det är.


GAH




Lite bilder från igår hihi. Jag vill bli helt friiiiiisk. Låter som en gammal tant som har rökt i typ 70 år när jag vaknar på morgonen eller när jag inte har pratat på en stund. Gah. Idag blir det en sväng förbi IKEA för att köpa ramar och en madrass. Lär ju vara kaos eftersom att alla andra också har ledigt, men måste man så måste man…




THEempirestrikesback




Använde min lilla nya elgrill igen, aaaasgoooooott. Så himla nöjd med den verkligen. På kvällen så kollade vi på Star Wars V och åt chips med mina Yoda-lightsaber-pinnar. Syns inte så bra på bilden men de är asfina!

Är FORTFARANDE sjuk och mår bajs men ska träffa Sara en stund idag i alla fall! Hoppas att ni har en trevlig helg!


AUTOMATIC



HEJ MIG I FJORTIZSMINKNING TYP. Men i alla fall, ligger i soffan och lyssnar aphögt på Nicki Minaj och försöker att skrämma bort det sista av min envisa förkylning.


WAAAAAAAAAA



WAAAAAAAA


PÅSKharenHIHI



Påskharen har varit här :D En dag förtidigt… Men det gör inte så mycket.


BBQ




Jag är så sjuuuuuuuukt nöjd med min lilla elgrill som jag köpte från Elgiganten för 150 kronor. Den var asgrymmm. Kommer bli en hel del mer grillad mat här. KOM PÅ GRILLFEST TYP… Eller something.


BKZ





Några till bilder. Tänkte göra en Hunger Games inspirerad makeup, men jag hade inget lösögonfranslim så det blev lite halvbra. Skönt att mitt hår börjar bli lite längre igen i alla fall, synd att det är så slitet bara.


LALALA



Är typ däckad i soffan nu och försöker att göra stora gif-filer på diverse olika sätt. Finns inte så mycket mer att berätta, haha.

(OCH DET GÅR INTE SÅ BRA VERKAR DET SOM EFTERSOM ATT DE INTE RÖR PÅ SIG!!!!!!! :@) De fungerar på tumblr men inte här? Döda mig. SÅHÄR SKA DEN SE UT



BARBZ




Var ute på balkongen och lät Thomas ta lite kort på mig. DÅLIG IDÉ. Nu mår jag mycket sämre igen. Kan jag lära mig någon gång???????

Blev en del fina bilder i alla fall, så något bra var det väl.

STARWarsIV



Är febrig, äcklig och har apmycket mensvärk. Försöker att ignorera allt detta med hjälp av Star Wars IV. Så sjuuuuukt längesedan jag såg den. Gillar de gamla filmerna så mycket bättre än de nya. Kanske för att jag har växt upp med dem… Det är en helt annan känsla bara.

Mycket Star Wars nu det senaste haha… Förlåt, men jag har hängt upp mig lite (mer än vanligt) på det för tillfället.


R2D2




Min soja… dispenser-grej kom idag! Jättefin är den!



ONIGIRI


BORING



Blir mycket tråkiga uppdateringar från mig idag. Men jag har inte så mycket annat roligt att göra. Förutom skolarbete då.


KAWAIIiPhonesladd



Min nya iPhone-sladd kom med posten idag HIHI.


SCI-FIklipp



Satte ihop ett litet klipp från Sci-Fi mässan. Mest för memories och så vidare. Enjoy haha.


PINKbattle



Här är en bild som jag helt har glömt att ladda upp. Förra månaden så adopterade jag några av Thomas gamla leksaker och sprayade dem rosa HIHI. Nu står det några stridsvagnar i vårat fönster. Jättefina blev dem.


FAMILY




SJUKigen = sängdag.


FINAhihi



Hihi.


MAAATosv





Lite bilder från i helgen. Hihi.


HEJDÅgöteborg



Om en kvart så ska jag åka till Centralstationen och ta tåget hem till Stockholm igen. Tycker inte att det ska bli särskilt roligt den här gången, saknar Göteborg så mycket. Men det blir awesome att åka hem till alla grymma människor i alla fall <3


RSS 2.0