29 oktober 2011





Var på stan med Sara idag. Hittade världens finaste vindspel… Dör ärligt. Köpte två stycken. De kostade 10 kronor styck. Tänker ha dem uppe när Halloween är slut också, för sån är jag.

Sara är på Batman… Musikalen? Eller vad det är nu. Och jag och Thomas tänkte spela Gears Of War 3. Bästa helgen på läääääänge.




Finbesök!



Eh. Hej. Idag kommer Saralalala. And it will be… Awesome.





Retro Packshot!



Här är min och Lisas packshot som vi gjorde i skolan! Tycker att den blev jättefin faktiskt! KLICKA HÄR för att komma till filmen, eller på bilden.





Om nom nom!



Var på Ica Maxi och hittade lite godsaker. Här ska det pluggas!





26 oktober 2011





Det börjar bli mörkt och hemskt ute, och jag har mest ångest hela tiden. Försöker att vara kreativ, och att se framåt, men när det är så mycket som går emot en så är det svårt att hålla sig uppe.

Ska försöka fixa en ny header till bloggen snart i alla fall, och en ny bakgrund kanske. Känns som att det är dags.





Tävla med Headzone!



Tänkte vara med och testa how lucky I am just nu. Behöver verkligen en ny platt/locktång. Så det skulle vara perfekt.
Tävlingen hålls av Headzone.se och Headzone bloggen. So I guess att det bara är att hålla tummarna då!






24 oktober 2011

Alltså jag längtar inte hem ofta. Men när jag gör det så gör jag det riktigt jävla ordentligt. Just nu så önskar jag att jag hade en liten fin lägenhet i Göteborg och ett awesome jobb där, nära alla kompisar och familjen. Samtidigt så trivs jag så himla bra här också. Jag är kluven, och man vill väl alltid ha det som man inte kan få för tillfället, av någon dum anledning.



VD & PLL



Ska titta på de sista avsnitten från säsong 2 av Vampire Diaries och sedan typ de 6 första eller hur många som nu har kommit på den nya. Ibland är det najs att samla på sig så att man kan kolla på flera samtidigt! Ska se senaste Pretty Little Liars avsnittet också.

Skönt att inte göra någonting, speciellt när man är sjuk!

Var på en liten intervju idag också, jättespännande! Så vi får se hur det går!





American Sunday part 2







American Sunday part 2: Ät tills du spricker. Which we all did typ. Nu är det en timmes väntan till matchen!





American sunday!





Temasöndag idag, hemmagjorda hamburgare, chips, dipp, amerikansk fotboll och trevligt sällskap. Doesn't get better than this typ!





Who needs enemies, when we've got friends like you.



Inte direkt taggad på livet idag, men det är okej. I think.





Somersby PEAR





Alltså igår var en dag av pure happiness typ. Hittade Somersbys PEAR cider på systemet. ÄNTLIGEN. How I've waited alltså. Har letat hur länge som helst.

Pizzan åt vi precis till lunch. La på extra bacon KAPOW. Stört gott. Förövrigt så är jag fortfarande sjuk och allt det där. Men det löser sig nog. Snart.



Uppdaterad hemsida!



Uppdaterade min hemsida lite grann. Lite snyggare och lite bättre, om allting fungerar som det ska. Så kika gärna in där om ni har lust. Nu går jag och lägger mig.



Welcome to Rapture… Again.







Spelar BioShock för andra gången. Och det är fortfarande lika awesome. Sedan att jag är så rädd att jag inte vet var jag ska ta vägen, det är väl en annan sak. Har bestämt mig för att vara elak den här gången också. Så jag har lite dåligt samvete. Poor Little Sisters.




21 oktober 2011




Det är fint väder, och jag är hemma och är sjuk. I'm löving my lajf. Inte.
Men nästa vecka kommer Sara den rara och underbara, och veckan efter det så kommer Jessi. Så det är ganska bra ändå.




Göteborg över nyår!



När jag kommer hem från Georgien så ska jag spendera nyår i världens finaste Göteborg. Jag älskar Göteborg. So, sooooo much.





Clementiner



Äter clementiner och tittar på The Thing från 1982. Fick precis reda på att jag ska till Georgien över jul också, så det blir nog intressant. Blir roligt att träffa mamma i alla fall!





Lagerhaus



Lagerhaus har alltid så mycket roliga saker. Lätt en av mina top 5 favoritaffärer. I alla fall här i Sverige, haha.
Synd att jag inte har råd att shoppa någonting bara…





Animation!



Gjorde en snabb animation (som tog alldeles för många timmar att rendera) och en snabb liten workflowfilm som visar hur jag arbetade. Så vill ni titta så kan ni klicka på bilden, eller HÄR.




17 oktober 2011



Idag mår jag inte bra. Vaknade med 43 liter slem i halsen/näsan och vill mest bara dö. Men nu ska jag iväg och jobba på projektet med duktiga Lisa!





Vill ha en alldeles egen puppy



Tittar på små hundvalpar på Blocket och önskar att jag också hade en. Det är typ min second highest wish in life. Gråter lite nu.




Jigglypuff, osv.



Här är min lilla samlingshylla hihi. Jigglypuff kommer alltid att vara min favorit. Sedan har jag små andra utspridda sötsaker i hela lägenheten. Men… De visar jag en annan gång!





Min första bil!



Min allra första modellerade bil WOHO. Är stört nöjd. Har suttit sedan klockan 4 eller någonting med den här. Ska försöka att animera den lite imorgon. Behöver verkligen öva öva övaaaaa.





Kebabspett



Vi åt jättegoda kebabspett från Ica till lunch idag. Jag älskar kebab. Just nu så håller jag på att försöka modellera en bil. My first attempt ever typ. Kanske lägger upp en bild här sen, om den ser bra ut!

Måste vänta tills Thomas låter mig låna hans dator igen bara…




Single ladies!








Lite bilder från en väldigt bra kväll!





We we weeee



Här kommer en bild på mig och min määään också. Bara för att. Nu draaar vi!





Hapi_gal_91?



There. Nu ser jag lite gladare ut.




Sugar sugar sugar




Såhär ser jag ut nuförtiden. Snart är det parteh-time. Då ska jag se lite gladare ut, hoppas jag.



RAAAAGEEEE



Alltså, jag älskar Apple och allt det där. Men nu är jag lite arg. Jag vill ha det senaste operativsystemet, men jag saknar en version emellan. Då tycker de att jag ska köpa den versionen FÖRST för massa pengar, för att SEDAN kunna köpa den sista och betala ännu mer pengar.

Någon Apple-nerd som vet hur man kan ta sig runt det här utan för mycket krångel? Eller är det bara att göra som de säger? Hoppas att jag kan låna mammas skiva. Tror att hon har det näst senaste. MEN ÄNDÅ. Kan inte saker bara fungera för en gångs skull? SKITVECKA. Tycker jag.



Hårigt…



Kollade igenom mina bilder. Herregud vad mycket olika hårfärger jag har haft. Saknar mest mitt blonda med rött i. Synd att jag inte fattade då hur snyggt det var. Det är flera hårfärger som inte ens är med här. Mitt mittdelade till exempel!

Måste göra ny header snart känns det som, den nuvarande är inte så aktuell längre.

Aaaanyway, vilken tycker ni är snyggast?




SUPERBASS!!!!!!





First of all, jag älskar Nicki Minaj, men nu älskar jag henne ännu mer. Tack Sara den rara och underbara för länken. Bra slut på en annars dålig dag!

Klicka på någon av bilderna eller HÄR för att komma till videon!





Skiss…




Jag älskar att skissa. Det är så peaceful.





Renbäddat



Jag ÄLSKAR att renbädda. Åh vad jag ska sova gott sen hihi.





9 oktober 2011







Bilder från de senaste dagarna. Finns inte så mycket att berätta. Killarna (och Cassie) var här och spelade Warhammer och drack lite öl, sedan blev det kinamat x2.




Erm.



Jag gillar att det står på japanska, även om den tydligen är Tjeckisk och tillverkas i London. You live and learn typ.

Är lite deppig för att Steve Jobs är död. Alla mina favoritsaker är Apple-saker. Och nu är det snart helg igen, förstår inte var tiden tar vägen? Lite ångest på det också.





Blev biten av en hund…

Tänkte bara berätta hur fantastiskt duktig jag är som var ute och sprang i stormen. Sedan blev jag biten av en liten hund också, men det roligaste var när ägaren (någon random liten unge) sa åt den: "NEJ, BOWSER NER!!!!" Det var en väldigt liten hund som inte riktigt levde upp till sitt stora namn, om man säger så.

Nu dör jag i soffan framför 99 nya saker med Erik och Mackan och sedan ska jag spela Wow och kolla på The Incredibles som jag inte har sett sen den kom ut ungefär.




Lite off…




Plockade fram min ritplatta igår, (min stora) och försökte rita lite i photoshop. Måste öva lite på det känner jag!

Idag lagade jag någon pesto-mozzarella-tjohejsan-kyckling. Bilden är innan den åkte in i ugnen. Sjukt god blev den i alla fall!

Känner att det inte är så mycket som fungerar just nu, försöker att få ordning på massa skit. Så… Jag är lite off. Bara så att ni vet.





Parteh



Halvbra bild. Änywäy, nu drar vi på fest en liten stund. Ha en bra kväll!





RSS 2.0