What is happening

Nu ska jag börja packa. Gosh, bara två dagar kvar. Jag åker ju till Stockholm klockan 8.30 på lördag, för att jobba i tre veckor innan skolan börjar. Jag är så... Omg. Nej, jag får skriva senare.


Ska köpa min Macbook snart också, yay!

Let's get crazy

Åh, vad sur jag är nu. Jag hade skrivit ett jättelångt blogginlägg, men så skulle självklart någonting gå åt skogen, så nu måste jag skriva om allting igen. Suck.

I alla fall, jag var på filmkväll/natt med Sara och några av hennes vänner. Vi kollade på Coraline, Hannah Montana the Movie, 3 x Hannah Montana avsnitt, Bride Wars, I love you man, Rosa Pantern 2, Superbad och sedan så kommer jag inte ihåg fler. Men det var jättetrevligt i alla fall och jag känner mig näst intill död nu. Var vaken hela natten och sov bara några timmar när jag kom hem vid 10.

Jag måste tvätta imorgon. Jag åker ju till Stockholm på lördag, och jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Skit också.

Later.

We could change the world

Woho, jag lyckades göra en bild som rör på sig! Anyways, bara en vecka kvar i Alingsås. Jag börjar bli lite nervös nu. Mest för att jag inte har någonstans att bo. Eller ja, först så ska jag ju jobba i 3 veckor, och då kan jag sova hos min moster Anna och hennes familj, och sedan hos Annika. Bwah. Vad händer med mitt liv egentligen?

Dessutom så har jag fruktansvärt mycket mensvärk just nu, vill helst bara ligga i sängen och dö, ungefär. Men jag tror att jag ska gå upp och baka någonting istället, om jag orkar.

Det var mysigt hos mormor! Vi träffade Alice, Bea, Clara och Daniel en kortis också. Myspys!



Nu går jag härifrån innan jag blir tokig!

Letters from the sky




When the top of the world, falls on you



Snälla kommentera osv, jag bits inte! Puss!

Going to G-ma, brb!

Nu sticker jag till mormor i några dagar, så om det blir dålig uppdatering (sämre än vanligt alltså), så beror det på att jag är där. Min mormor bor i Haverdal, nere i Halland, så förhoppningsvis kommer jag att kunna sola vid havet. But I guess you never know.

Men ha det så bra tills vidare i alla fall!

One by one...

Alltså, Harper's Island är utan tvekan en av de bästa serierna jag har sett någonsin, så det är lite tråkigt att den är slut nu, efter tre veckor. För er som inte vet så handlade den om ett par som ska gifta sig på en ö, där det sex år tidigare har begåtts flera mord. Bland annat på huvudpersonen Abby Mills, mamma. Abby som är bjuden till bröllopet åker tillbaka till ön för första gången sedan morden och försöker bearbeta det som har hänt. Plötsligt börjar folk försvinna och hittas sedan mördade och så brakar helvetet lös, ungefär. Jag och Jessica satt som spikade framför TVn varenda avsnitt, grät, skrattade och ibland andades vi inte ens.

Jag rekommenderar starkt den här serien till alla. Jag är helt såld.







Sectumsempra!

Vi såg Harry Potter och Halvblodsprinsen igår. Jag kom inte ihåg någonting alls från boken, så jag tyckte att filmen var jättebra faktiskt. Även om det kändes som en 'lugnet före stormen'- film. Men jag har alltid varit ett Harry Potter fan, så jag kan väl inte säga annat än att jag gillar den, haha.


"Woah"

Här är några bilder jag tog alldeles nyss. Vad tycker ni om min nya hårfärg? Tanken är ju att det ska bli urtvättat och likna min orginal-färg, men jag gillar faktiskt att vara brunhårig, så vi får se hur det går med det.


Dirty Dancing och pannkakor




Någon mer än jag som älskar Dirty Dancing? Jag och Jessica började kolla på den när vi åt lunch förut. Jag kan fortfarande en himla massa onödiga repliker utantill haha, precis som med Grease och liknande filmer.

Helgen har varit jättemysig, sov över hos Malin igår och hon hjälpte mig att först bleka och sedan färga mitt hår. Så nu är det brunt och fint. (Tanken är att det ska bli urtvättat och likna min vanliga hårfärg, så vi får se hur det går.) Annars så är jag ganska snygg i brunt, så jag kanske ska köra på det ett tag.

Igår så träffade vi Sara och Lotta på café Vanilj(?), och det var jättemysigt. Har inte träffat dem på vad kan det vara, ett år? Alldeles för lång tid i alla fall!

Funderar på att ta bilder på håret idag eller imorgon, får se när Jessica kommer hem med kameran. (Mitt objektiv är svårt att ta självporträtt med)

Puss&kram

Till Saltholmen



Här är bilden jag inte lyckades ladda upp igår, som jag och Jessica ska fixa på t-shirts till oss. Jessica är den till vänster, och jag är den till höger.

Idag åker vi till Saltholmen med Malin och hennes kompis, och det ska bli jättemysigt! Så ha en trevlig helg, och så hörs vi imorgon!

Puss

090716

Just nu är jag jättearg på  blogg.se, skulle ladda upp en bild som jag har illustrerat på mig och min lillasyster, men det fungerar inte. Så, jag antar att jag får ladda upp den senare eller en annan dag.

Minns ni tävlingen jag var med i på Odiumclothing.net? Jag vann inte, men fick hederspris för att de gillade min bild. Så jag fick 100 kronor i presentkort hos dem. Köpte ett par svarta eyelashes, som jag tänkte göra någonting roligt med när de kommer (och när jag orkar). Roligt att de gillade min bild i alla fall, och tråkigt att jag inte vann.

Imorgon så är det tänkt att jag ska med Malin ut till Saltholmen, men vi får se hur vädret är och sedan så ska jag sova hemma hos henne. Ska bli jättemysigt, med tanke på att vi inte träffas så ofta. Och nu när jag flyttar till Stockholm så lär vi inte träffas särskilt mycket alls!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

090713

Idag har jag varit ute i garaget och städat med pappa, sedan så hittade jag tre stycken stolar i trä, som jag bestämde mig för att måla om. Hittade vit färg i garaget, så det blev jättefint faktiskt. Ska lägga upp bild osv, så fort jag har fotograferat dem. Men ska måla flera lager imorgon, eftersom att det inte är helt tätt nu. (Och de här stolarna blir jättebra sedan, när jag har hittat lägenhet osv i Stockholm)

Ska även skrapa bort färgen från ett litet bord, och även måla det vitt. Har sedan tänkt att använda det som datorbord. Bilder på det kommer också senare! Man kan väl säga att jag är helt slut idag och imorgon blir det lika hårt!

Det värsta är att jag inte kan gå och lägga mig särskilt tidigt idag, för jag och min lillayster Jessica följer serien Harpers Island på fyran. Det är jättespännande och de sista avsnitten går den här veckan. Synd bara att det inte börjar förens 23.40, speciellt när man är så trött som jag är just nu.

Vad har ni gjort idag?

Fredrikshavn - Sandefjord



Mamma har varit ute och seglat med Ostindiefararen i två veckor, och idag kommer hon äntligen hem. Jag måste erkänna att jag har saknat henne mer än vad jag trodde att jag skulle göra, med tanke på att jag inte vanligtvis saknar folk. Men det ska bli roligt att ha henne här hemma igen i alla fall!

Jag har bestämt mig för att tacka ja till Stockholms Universitet, så till hösten kommer jag att plugga Datorspelsutveckling. Det kommer bli helt awesome. Jag är extremt peppad faktiskt.

Så nu gäller det bara att hitta lägenhet och skaffa studielån och jobb, men det borde ju lösa sig. I värsta fall får jag väl bo på gatan... Hmpf. Nej, men det går nog bra.


(Bilderna är tagna av min mamma Nina Lindhe Tell, besök gärna hennes hemsida Nalling.se)

Ichirin no hana



Idag fick jag inspiration till en tattuering till Michael. Och ja, ni ser ju resultatet haha. Så får vi se om han väljer röd eller svart, vad tycker ni? Personligen så tror jag att jag gillar den röda bäst.

There will be no rules tonight

Hej bloggen.

Jag ... Vill först be om ursäkt för dålig uppdatering på sista tiden. Jag har verkligen varit i min egen värld, men jag ska försöka att ändra på det nu.

Igår fick jag reda på att jag har kommit in på Kandidatorprogrammet i Datorspelsutveckling på Stockholms Universitet. Så jag blev lite kluven, för jag vet inte riktigt vad jag vill göra längre. Alltså, jag har ALLTID velat hålla på med datorspel osv, så det är inte det som är problemet. Frågan är om jag vill flytta till Stockholm? Helst vill jag ju till Tokyo, London eller någon annanstans utomlands.

Sedan har jag sökt ett stipendium på Japanska Ambassaden i Stockholm. Så jag ska göra prov i Augusti. I engelska, matte och japanska. Matten kommer att dra ned allting, men jag tror ändå inte att jag hade fått det. Fast jag ska väl inte ta ut någonting i förväg, a miracle might happen. You never know.

Men ja, nu vet ni att jag inte är helt död i alla fall! Hoppas att ni har en trevlig helg.

Odium Clothing!




Det här är mitt tävlingsbidrag, som jag har slitit med i några dagar, haha. Hoppas att ni gillar det! (Tävling som Odium Clothing håller, sista dagen är 8 juli) Jag har klippt ihop kläder från deras hemsida, till ett festival-set. Helst vill jag att TwiggX ska fotas i kläderna, jag tror att hon passar bäst till den rosa färgen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0