Vampire Diaries, season 3.




Vaknade vid 6 och grät för att jag hade så ont. Så nu ligger jag nedbäddad i soffan igen och tittar på senaste säsongen av Vampire Diaries. Har inte sett någonting på den än, så det blir spännande.

Mår riktigt himla dåligt faktiskt. Kommer nog inte att kunna ta mig till vårdcentralen idag heller, men ska försöka gå dit imorgon.

Hittade en gammal bild på bilddagboken som jag tycker passar till vampyr-temat, haha.






Kommentarer
Postat av: Pappisen

Det är ju bättre du tar dig till vårdcentralen så fort som möjligt!!! Det är nu du behöver "meducin".



puss

2011-11-22 @ 09:13:31
Postat av: Farmor

Håller med Pappisen att det är nu du behöver tabletter! Kan förstå hur du känner dig och vill inte att du skall råka ut för det som hände på vår BRÖLLOPSDAG!!!! Jag hade nämligen dubbelsidig halsböld och fick både spruta och tabletter (nästan omöjliga att få ner) och klarade tack vare dem att "väsa fram" ett ja i kyrkan. Massor med folk i frack och lång klänning var jätteängsliga, men allt avlöpte väl.Någon bröllopdmiddag kunde inte jag smaka men de andra sa´ att det var gott. Bröllopsvalsen fixade vi till och med och farfar höll mig i ett stadigt grepp!

Hoppas förstås att det är vanligt halsont du har och inte den här värre varianten, men det kan vara nog så jobbigt medan det pågår, så var rädd om dig! Drick varmt, ha en skön halsduk och ring (om du inte orkar gå) vårdcentralen och fråga hur du skall göra! Kram Farmor

2011-11-22 @ 12:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0